Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Zignaly listar på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggda av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat noteringen av ZigCoin (ZIG) under paret USDT / ZIG den 15 april kl 13:00 UTC.

Zignaly är en social, digital tillgångshandelsplattform. De syftar till att förenkla världen av digital tillgångshandel, vilket gör det enkelt för alla att inkludera digitala tillgångar i sin investeringsportfölj. Den nuvarande tjurkörningen har hjälpt oerhört till att växa Zignaly, och den har sett mer än 10 gånger tillväxt i volym under de senaste 12 månaderna.

Zignaly lanserade sin unika och störande vinstdelningsmodul i slutet av förra året, och dragkraften är imponerande och validerar deras intäktsmodell med flera strömmar. Medan företaget nu huvudsakligen fokuserar på att skala denna innovation för att förbättra känslan av säkerhet för investerare, lanserar Zignaly också det första försäkringsprotokollet för digitala tillgångar för sin plattform. NFT-enheter kommer att driva protokollet och ZigCoin kommer att vara plattformens ursprungliga symbol.

Introduktionen av ZigCoin kommer att ge drag åt den befintliga verksamheten. Dessutom kommer det nya innovativa användningsfallet att föra nya investerare till den digitala tillgångssfären.

Zignaly syftar till att lösa tre stora problem som plattform. Dessa problem kretsar kring handelsplattformar, investerare och experthandlare. Det första problemet är att handelsplattformar kämpar mot varandra i hård konkurrens, och lockar handlare som inte har erfarenhet eller kunskap att engagera sig i digital tillgångshandel. De fokuserar sin produkt på detta mål och erbjuder avancerade handelsfunktioner, men ändå saknar de de nybörjare handelsupplevelser som nya investerare söker. Lösningen som Zignaly tillhandahåller handelsplattformar är att anslut till Zignaly-ekosystemet via API och börja erbjuda sin likviditet till nya och informerade investerare som är villiga att sätta sitt kapital på en plattform med en okomplicerad användarupplevelse.

För investerare är problemet att det inte finns många lättanvända alternativ för att diversifiera sin investeringsportfölj. Nuvarande investerare av digitala tillgångar står inför hinder, som minimala investeringsbelopp, klumpiga användarupplevelser och fondhanteringsavgifter, när de söker professionella tjänster för att investera i digitala tillgångar. Handel med digitala tillgångar är hög risk och bristen på kunskap och utbildning gör det svårt för förstagångsinvesterare att komma igång. Lösningen här är att Zignaly erbjuder investerare ett sätt att navigera på en omfattande marknadsplats för experthandlare att arbeta med och tillhandahåller tjänster som styrs av systemets transparens och samhällets feedback som gör det möjligt för användare att få kunskap och insikt när de investerar.

Problemet med experthandlare är att de har värdefulla handelsfärdigheter i sig, men det finns ingen mekanism för dessa handlare att tjäna pengar på och utnyttja sin kompetens. Zignaly erbjuder en lösning genom att tillhandahålla en marknadsplats som gör det möjligt för handlare att tjäna pengar på sina färdigheter, skapa ett rykte, få samhällets förtroende, dela sina resultat och kommunicera med sin publik.

För att lösa dessa problem har Zignaly skapat en miljö där handelsplattformar, användare och experthandlare kan dra nytta av en andras insats samtidigt som de bidrar till ett omfattande ekosystem.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande digital tillgång och digital tillgång finansiell plattform som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Zignaly

Zignaly är en social digital handelsplattform som syftar till att förenkla världen av digital tillgångshandel vilket gör det enkelt för alla att inkludera digitala tillgångar i sina investeringsportföljer. Zignaly samlar ett motiverat team av topptalenter som litar på blockchain och transparens för att ge värde till Zignalys ekosystem.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: www.zignaly.com

Twitter: https://twitter.com/zignaly

Telegram: https://t.me/joinchat/S9dMUoMZJRm6YxG8

Disharmoni: https://discord.gg/r5qRXDJ


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Dogecoin cementerar alt säsong, så här

Bitcoinguide

Bitfarms köper 48 000 Bitcoin Miners, planerar att öka Hashpower med 5 Exahash – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

En sydafrikansk NFT-marknadsplats lanseras officiellt efter provfasnät över $ 10 000 för Rugby Star Bryan Habana – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide