Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Ytterligare ett framgångsrikt partnerskapsavtal från Bitci Technology


Dela den här artikeln

Bitci Technology har tecknat ett avtal med McLaren Racing, ett av de mest framgångsrika lagen i Formel 1: s historia, i ett försök att utveckla blockchain-teknik. I enlighet med samarbetet kommer Bitci Technology att genomföra ett speciellt tokenprojekt för McLaren Formula 1 Team. Med avtalet i fråga kommer den inhemska blockchain som utvecklats av turkiska ingenjörer att användas för första gången i Formel 1-organisationen.

Bitci Technology, som har lyckats exportera turkisk blockchain utomlands på grund av de avtal det har tecknat med Glasgow Rangers och Real Betis, en av de mest framstående klubbarna i europeisk fotboll, kommer nu att representera vårt land i Formel 1. Formel 1 är en av mest sett sportevenemang i världen. Baserat i Storbritannien har McLaren Racing, som vunnit 12 förar-världsmästerskap och åtta världsmästerskap som ett lag sedan deras första lopp 1966, nyligen valt Bitci Technology för att utveckla blockchain-teknik.

TURKISKA BLOCKKEDJAN FÖRES I FORMEL 1

I takt med avtalet kommer Bitci Technology att genomföra ett speciellt tokenprojekt för McLaren Formula 1 Team. Det aktuella tokenprojektet kommer att fungera på Bitci Chain, Turkiets första native blockchain-plattform utvecklad av turkiska ingenjörer och programutvecklare inom Bitci Technology. Detaljerna om token-projektet kommer att meddelas under de följande månaderna.

BİTCİ.COM-LOGO FÖRVINNAS PÅ BIL OCH HJÄLMAR

Efter avtalet som kommer att gälla för flera år kommer Bitci.coms logotyp att visas på McLaren F1 Team MCL35M-racerbilar och på förarhjälmen. Därför kommer ett turkiskt företag för första gången att delta i Formel 1-organisationen inom detta område.

STOR KÄLLA TILL STOLT FÖR DEN TURKISKA TEKNIKINDUSTRIEN

Kommentar till frågan, Bitci Technology styrelsens ordförande, Çağdaş Çağlar, uppgav att de är mycket stolta och glada över att kunna ta ledningen i ett sådant avtal och sa att ”Formel 1 är bland de mest hyllade och bevakade idrottsorganisationerna i värld. Det faktum att McLaren Racing, ett av de mest framstående grupperna i denna organisation och betraktas som en av legenderna i Formel 1 över hela världen med sina framgångar, har valt att samarbeta med ett turkiskt blockchainföretag för detta projekt är mycket viktigt eftersom detta är det goda beviset för den globala framgången för turkiska entreprenörer, ingenjörer och programutvecklare.

SPORTSORGANISATION MED DEN MEST INTENSIVA ANVÄNDNINGEN AV TEKNIK

Herr Çağdaş har sagt att ”användningsområdena för blockchain expanderar dag för dag och denna teknik kommer att öppna upp mycket bredare horisonter. För alla institutioner, särskilt idrottsklubbar. Herr Çağdaş tillade också att Formel 1 utan tvekan är den ledande organisationen där innovation, forskning och utveckling används mer än någon annan händelse i världen. I en organisation där ny teknik ligger i framkant kommer vi som Bitci att stå med vår tekniska infrastruktur, som vi litar mycket på och göra det möjligt för vår affärspartner McLaren Racing att uppnå ännu större framgång. ”

Mark Waller, Chief Commercial Officer, McLaren Racing, sa:

”Vi är glada att kunna tillkännage bitci.com som en officiell partner för vårt McLaren F1-team. Detta långsiktiga partnerskap med varumärket och vår introduktion av en fan-token kommer att vara den första i sitt slag i denna sport. Vi ser fram emot att arbeta med Bitci.com och se varumärket för första gången på MCL35M i början av Formel 1-säsongen 2021 i Bahrain i helgen. ”

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Bitcoin kan samlas till $ 146 000 och rivaliserande guld om detta händer

Bitcoinguide

Ny vändning i Ripple Lawsuit ger Bulls tillbaka till XRP

Bitcoinguide

Kändisar som betalas för att marknadsföra Tron utan upplysningar

Bitcoinguide