Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

YOONIT: En central lösning för valutamäklare (del 1)


PLUGIT har varit i frontlinjen för Fintech-industrin i nästan ett decennium och har tillhandahållit FX-mäklare över hela världen med skräddarsydda lösningar och tjänster, inklusive anpassad utveckling, integrationstjänster och för närvarande huvudutbudet och en flaggskeppsprodukt YOONIT – ett modulsystem som är anpassat för att anpassa sig till de ständigt växande behoven hos FX-mäklare och optimera deras verksamhet.

Det centraliserade modulära handelsstödsystemet YOONIT utvecklades för att hjälpa mäklarföretag att minska driftskostnaderna, öka effektiviteten och öka lönsamheten.

Systemet bygger på den senaste tekniken och säkerställer maximal drifttid, säker infrastruktur, kontinuitet, dedikerad resurstilldelning och snabb marknadstillträde. Den har den extra flexibiliteten som gör att mäklare kan anpassa YOONIT efter deras egna unika behov.

Mycket anpassningsbar handelsstödplattform

YOONIT erbjuder ett omfattande utbud av affärs- och handelsverktyg till mäklare i alla storlekar, med ett urval av moduler som fungerar oberoende eller i en kombination för en optimal upplevelse.

Mäklare kan ansluta flera MT4- och MT5-servrar och vita etiketter under ett systemgränssnitt, få åtkomst till olika verktyg och ha möjlighet att hantera alla element som utgör deras verksamhet från en plats direkt.

På grund av dess modulära karaktär och tekniska fördel är utvecklingsmöjligheterna obegränsade, vilket innebär att systemet kan uppgraderas med nya moduler, funktioner och lösningar kontinuerligt utan avbrott i tjänsten.

Den senaste versionen av plattformen ger mäklare fem mest efterfrågade lösningar (moduler), som är:

  • MAM / PAMM & Trade kopia
  • Dynamisk marginal
  • IB / Affiliate
  • Bonusautomatisering
  • CRM

YOONIT-systemet är helt anpassningsbart och kan märkas med mäklarens logotyp, portallänkar, temafärger, bordsvisning och mer. Mäklare har också full åtkomst och kontroll för att skapa roller med behörigheter och åtkomstnivåer för sina anställda och kunder.

Systemets flerspråkiga instrumentpanel har fem av de mest använda språken och möjligheten att snabbt lägga till fler språk på begäran, vilket i huvudsak passar en global kundbas.

Centralisera din verksamhet med YOONIT

YOONIT-systemets centraliserade natur erbjuder många fördelar för Forex-mäklare, vilket optimerar deras verksamhet och låter dem reagera mycket snabbare i kritiska situationer.

Att ha tillgång till alla nödvändiga verktyg inom samma systemgränssnitt innebär att olika avdelningar kan samarbeta med enkelhet och avsevärt förbättra sina arbetsflöden.

Yoonit

Å andra sidan, med att behöva använda verktyg från olika leverantörer, leder det så småningom till att mäklare möter problem som kompatibilitetsbegränsningar, dubbelarbete och saknade länkar eller dålig samordning mellan avdelningarna.

Vilket i sin tur leder till en onödig ekonomisk börda för mäklare, något som kan undvikas med YOONIT.

En central lösning har en stor potential för att maximera vinsten och minimera risken för förlust under tidskänsliga tillfällen.

Intuitivt av design

YOONIT utformades för att ge sina användare en optimal användarupplevelse. Gränssnittet är omfattande och lätt att navigera igenom för att alla ska kunna börja med minimal inlärningstid, i motsats till andra system som oftast är alltför komplicerade med en hård inlärningskurva, vilket kräver att en professionell ska fungera.

YOONIT hjälper mäklare att ta bort operativa flaskhalsar, komma in på marknaden mycket snabbare och börja generera vinster direkt.

Plattformen stöds av några av de senaste och mest avancerade tekniska utvecklingen, med obegränsad potential att lägga till ytterligare funktioner, och med planer på att släppa fler moduler i den kommande framtiden.

Detta gör att YOONIT kan följa med och anpassa sig till mäklarnas växande och förändrade behov.

Anslutbarhet och datatillgång

En betydande fördel med att använda YOONIT är dess flexibilitet. Genom ett enda API kan YOONIT ansluta till olika handelsplattformar, som sedan kommer att vara tillgängliga via ett enda webbgränssnitt.

Oavsett vilka moduler som mäklare väljer, kommer de att få tillgång till dedikerade webbterminaler (portaler). Från en enda URL kan användare, beroende på deras roller och behörigheter, komma åt olika portaler:

  • Adminportal: för överensstämmelse, försäljning, risk, avdelningsdisk och andra team från mäklarens sida.
  • Kundportal: tillgänglig för mäklarens klienter, såsom IB, Money Managers, Signal Providers, och slutligen av Traders och Investors.

Att få tillgång till data och agera snabbt om det är avgörande i den finansiella handelsbranschen, vilket leder till en större chans att tjäna pengar och skydda mäklare i tider av volatilitet och oväntade marknadsrörelser.

YOONIT ger mest bekvämlighet och flexibilitet för mäklare och deras kunder, så att de kan komma åt informationen och göra ändringar direkt.

Funktionsrikt och kostnadseffektivt

YOONIT är en produkt av år av noggrann forskning och kollektiv feedback från dussintals mäklare över hela världen.

När du väljer ett system är en av de viktigaste aspekterna som mäklare överväger funktioner kontra kostnad. Det största klagomålet är att billiga lösningar inte kan tillgodose deras behov, medan de önskade lösningarna alltid har en ekonomisk börda.

YOONIT löser det problemet. Det erbjuder mäklare de mest krävande funktionerna med maximal stabilitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Samtidigt som kostnaden hålls på en mer önskvärd nivå.

I nästa artikel kommer vi att inspektera de fem YOONIT-modulerna och deras fördelar.

Om du är ute efter en kraftfull och funktionsrik lösning som passar de olika avdelningarna i din mäklare, komma i kontakt med PLUGIT för att utforska dina alternativ eller begära en demonstration av YOONIT.

Source link

Related posts

Wisebitcoin pratar kundtjänst i kryptobörser

Bitcoinguide

Fetch.ai får $ 5 miljoner från GDA Group; FET-token integrerad på Fireblocks kryptoplattform »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserat moln Akash Network integreras med Equinix Metal »CryptoNinjas

Bitcoinguide