Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Yield App lanserar nytt API med sin första partner, hybrid likviditetsaggregat Finxflo »CryptoNinjas


YIELD App, en plattform för investering i DeFi-protokoll, meddelade idag att den lanserar ett nytt API som gör det möjligt för alla finansinstitut att erbjuda högavkastande DeFi-produkter till sin kundbas.

Dess första partner, Finxflo, en hybrid likviditetsaggregat, kommer att tillåta sina användare att investera säkert i YIELD App utan att lämna sin plattform.

Integration

Genom YIELD App API-integrering tillåter Finxflo användare som har parkerade tillgångar inom den reglerade och försäkrade förvaret, tillgång till kvantitativa DeFi-handelsstrategier; genererar betydande årlig procentuell avkastning (APY). Med detta partnerskap kommer Finxflo att ta in nytt kapital till både kryptovalutamarknaden och YIELD Apps plattform.

”Vårt nya API erbjuder högavkastande produkter som drivs av DeFi för finansinstitut från tredje part och deras kundbas. Genom att låsa upp dessa nya avkastningsalternativ och integrera med ledande företag i rymden som Finxflo; Vi hoppas kunna föra DeFi-investeringar till miljoner användare över hela världen. ”
– Tim Frost, VD för YIELD App

YIELD App lanserade sin webbplattform ur beta förra månaden, efter att ha samlat in 4,9 miljoner dollar i en hybridfond. Hittills har företaget över 10 000 användare och mer än 30% (28 miljoner) av det nuvarande YLD-token-utbudet finns i YIELD App-plånböcker.

Finxflo är en reglerad, säker handelsplattform utformad för att erbjuda de bästa priserna och priserna från världens ledande CeFi- och DeFi-protokoll genom en anslutnings-, konto- och KYC-process.

”Finxflo är unikt genom att vi är en multi-jurisdiktionsenhet, inte bara ett protokoll. Vi är reglerade (under MAS-farfarstatus) i Singapore; och kommer att regleras i USA och EU de närmaste månaderna. Vår relation med YIELD App-teamet skedde organiskt eftersom vi båda tar ett reglerat tillvägagångssätt för att investera i DeFi. Vi tror starkt genom att samarbeta med YIELD App; vi kan höja rykte om och påskynda acceptansen av digitala tillgångar som en vanlig råvaruklass. ”
– James Gillingham, VD för Finxflo

För en förhandsgranskning, kolla in Finxflos demohandelsplattform.Source link

Related posts

Gnosis Safe släpper först i en uppsättning verktyg för DAO-styrning; möjliggör kedjekörning av röster utanför kedjan »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserad orakellösning Umbrella Network lägger till Huobi som valideringsnod »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Bitcoin-utbyte Xcoins får principiellt godkännande för Maltas VFA-licens »CryptoNinjas

Bitcoinguide