Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

YIELD App lanserar Ethereum Fund, ger användare upp till 20% APY – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. ESTLAND – 8 MARS 2021 YIELD App, DeFi: s välfärdshanteringsplattform som överbryggar traditionell och digital finansiering, är glada att kunna tillkännage lanseringen av sin Ethereum-fond, vilket gör det möjligt för användare att tjäna högräntaavkastning på sin Ether (ETH). Efter en framgångsrik offentlig lansering och tokenlista (YLD) kan YIELD App nu erbjuda sina användare upp till 20% APY på sina ETH och stablecoins. Ethereum-insättningar kommer gradvis att vara öppna för användare av YIELD-appen under de närmaste dagarna. Plattformen accepterar nu insättningar på USDC, USDT, ETH och YLD.

YIELD App har sett betydande framsteg sedan den offentliga lanseringen av sin webbapplikation den 12 februari 2021. Över 10 000 användare har redan registrerat sig, vilket hjälper plattformen att nå mer än 5 miljoner USD AUM. För närvarande finns över 33 miljoner YLD-tokens i YIELD App-plånböcker – som står för över 30% av det nuvarande utbudet – och mer än 500 användare har “Tier 5” -konton (20 000+ YLD), vilket ger dem en 10% APY-boost.

YIELD App är utformad för både detaljhandel och institutionell marknad och tillgodoser behoven hos investerare som är intresserade av digitala tillgångsklasser samtidigt som kryptoveteraner kan dra nytta av DeFis otroliga möjligheter utan att navigera i ett hav av komplexa protokoll. DeFi är kraftfullt och YIELD App fungerar som en gateway för användare att dra nytta av DeFi: s höga räntor samtidigt som de håller sina pengar säkra och skyddade. Den nya Ether-fonden gör det möjligt för användare att nu få samma höga räntor på DeFi Alpha Fund I utan att sälja världens näst största kryptovaluta efter marknadsvärde.

“Ether är ryggraden i decentraliserad ekonomi, och många anser att den är den viktigaste kryptovalutan i världen”, säger Tim Frost, VD för YIELD App. ”Vi vill ge människor möjlighet att tjäna hög ränta på sin Ether utan att sälja tillgången som gjorde det möjligt för DeFi att växa fram och mycket väl kan vara hemmet till framtiden för global finansiering. Detta är en viktig milstolpe i vår färdplan och en fantastisk utveckling för vår kundbas, som letar efter fler sätt att passivt tjäna på kryptotillgångar de vill ha på lång sikt. ”

Decentraliserad ekonomi (DeFi) avser en bredd av finansiella instrument och verktyg byggda ovanpå blockkedjor som Ethereum. DeFi tar bort mellanhänder från ekvationen och ger lika åtkomst och möjligheter för alla genom att använda teknik som är öppen, transparent och oföränderlig. Många av DeFis mest populära protokoll har tagit bekanta aspekter av konventionell finansiering (såsom upplåning, utlåning och försäkring) och byggt om dem från grunden, alla drivna och möjliga genom blockchain.

DeFi har fortsatt att sätta nya rekord i år. Sedan 1 januari 2021 har DeFi: s totala värde låst (TVL) har klättrat från 15 miljarder dollar till 35 miljarder dollar, en ökning med 233%. DeFi: s tillväxt har varit spektakulär, men tillgänglighet har hämmat den vanliga adopteringen. YIELD App överbryggar klyftan genom att bygga en DeFi-driven tjänst som är intuitiv, säker och stöds av DeFis mest innovativa protokoll. Inom en snar framtid kommer YIELD App att lansera ytterligare medel, fiat-ramper, token-swappar i appen för varje tokenpar och korttjänster.

Om YIELD App

YIELD App anser att alla ska ha tillgång till de bästa investeringsmöjligheterna. YIELD App: s uppdrag är att frigöra DeFi: s fulla potential och göra den tillgänglig för världen. För att uppnå detta tillhandahåller företaget en innovativ plattform som överbryggar traditionell och decentraliserad finansiering på enklast möjliga sätt. För mer information besök avkastning. app.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Det är därför Uniswap v3 kan ha “galen effektivitet”

Bitcoinguide

Centralbank of Nigeria blockerar Fintech-startups från att få tillgång till KYC-tjänsten – Beslut som beskrivs som ett “Attack på alla Fintechs” – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Jax.Networks uppdrag – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide