Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Yearn Finance YFI träffar $ 50 000 innan Bitcoin som gråskala visar intresse


Yearn Finance styrningstecken YFI nådde en ny milstolpe på fredagen när priset passerade 50 000 dollar för första gången i historien.

Vinsterna uppträdde när Grayscale Investments, ett New York-baserat kryptovalutahanteringsföretag, registrerade en LLC för ett blivande Yearn Finance Trust. Det föranledde handlare att höja sina bud på YFI, med tanke på Grayscales kritiska roll när det gäller att skjuta Bitcoin-priserna uppåt efter att ha ackumulerat nästan 3 procent av flaggskeppets kryptovalutas aktiva försörjning för sin egen Bitcoin Trust.

YFI Bull, förklarade

Grayscales kärnverksamhetsmodell ger ackrediterade investerare möjlighet att få exponering på kryptovalutamarknader genom att köpa aktier i sina öppna privata truster som berör de digitala tillgångarna. Till exempel har dess Grayscale Bitcoin Trust, eller GBTC, 649 130 BTC hittills och dess kostnad per aktie är runt $ 48 över-the-counter.

Företaget ackumulerar ytterligare kryptotillgångar baserat på institutionell efterfrågan. Därför anser analytiker vanligtvis sina uppköp som hausse för de berörda tillgångarna. Eftersom det visar intresse för att lansera ett Yearn Finance-förtroende, tror tjurar att flytten skulle ge uppmärksammade investeringar i den decentraliserade finanssektorn.

YFI, YFIUSD, YFIBTC, YFIUSDT, kryptovaluta
Lust efter finans för att avsluta dagen på rekordnivåer. Källa: YFIUSD på TradingView.com
Yearn Finance off to close the day at record levels. Source: YFIUSD on TradingView.com

YFI nådde en topp på $ 50 592 på fredag. Priset är nu jämförbart med Bitcoin, som toppade över $ 49 000 samma dag.

Handlare förväntar sig att priset ska växa högre. En pseudonym analytiker på Twitter anges att YFI kan driva på en värdering på 150 000 $ baserat på dess tekniska avläsningar mot Bitcoin. I efterhand visade YFI / BTC-växelkursen tecken på att bryta ut ur en hausseartad kanal och lämnade analytikern med en stark uppåtriktad bias.

YFI, YFIUSD, YFIBTC, YFIUSDT, kryptovaluta
Yearn Finance visar uppåtriktad styrka mot Bitcoin, vilket GalaxyBTC visar. Källa: YFIBTC på TradingView.com
Yearn Finance shows upside strength against Bitcoin, as shown by GalaxyBTC. Source: YFIBTC on TradingView.com

“YFI-myntförsörjningen på börser har minskat gradvis sedan november 2020 där den såg den högsta mynten på börserna sedan lanseringen och priset nådde botten, vilket tyder på att kapitulation har ägt rum”, säger analytiker på Santiment.

“Denna gradvisa nedgång i YFI är hälsosam och positiv eftersom det finns mindre försäljningspress på börser”, tillade de.

Source link

Related posts

Kommande fallskärmar representerar den sista biten som behövs för att slutföra Polkadot Puzzle – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum har starkt över $ 2 000, varför rally inte är över än

Bitcoinguide

Hur Elon Musk är svaret på Bitcoin Energy FUD

Bitcoinguide