Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Yearn Finance lanserar valv, YFI tar om Bullish Momemtum


Det populära DeFi-protokollet Yearn Finance har lanserat en ny produkt, en avkastningsgenerator som heter yvBOOST. En del av valvsviten, den här produkten kommer att komplettera “Backscratcher” -valvet och gör det möjligt för användare att tjäna och öka belöningarna i det Curve-baserade token 3CRV.

“Backscratcher” erbjuder belöningar i Curves, en Ethereum-utbyteslikviditetspool, native token CRV. Valvet förenklar processen för att få Curves ytterligare belöningar genom att låsa en del av CRV för användarna.

På så sätt kan alla valvdeltagare dra nytta av möjligheten att öka sin APY om de låser ytterligare CRV. Dessutom får de Curve DAO-administrationsavgifter. Deras senaste produkt, yvBOOST, erbjuder sammansatt lång exponering med Curves ursprungliga token:

Med yvBOOST säljs 3Crv som tjänas från yveCRV-valvet till CRV och deponeras tillbaka i valvet, vilket ökar yvBOOSTs balans av yveCRV (…). samtidigt som du ökar boostet för alla Yearn-valv med Curve Finance-strategier över tiden.

Yearn Finance har lanserat en yvBOOST-ETH-pool på decentraliserat börs SushiSwap för att skapa likviditet för sitt nya valv, vilket teamet bakom protokollet avslöjar. Denna pool ger högre avkastning på SUSHI-baserade belöningar.

Som en bonus har protokollet lanserat ytterligare två valv, crvFRAX och crvLUSD. Dessa produkter har en administrationsavgift på 2% och 20% prestationsavgift, men användare kan göra anspråk på sina tokens utan extra kostnad.

Lust efter finans Den näst högsta tjänsten i DeFi

Enligt Yearn Finance resultatrapport för första kvartalet är protokollets viktigaste drivkraft för deras resultat före räntor, skatter, avskrivningar och avskrivningar (EBITDA), ett mått som används för att mäta ekonomisk utveckling, deras yVault. Rapporten anger:

Vårt YFI-valv såg en stor ökning av intäkterna i mars då vi uppmuntrade insättare att migrera till v2-valvet, vilket resulterade i en högre TVL som genererade mer intäkter.

Emellertid blir egna tillgångsbaserade produkter en viktig inkomstkälla. Yearn Finance team förväntar sig att denna trend kommer att fortsätta under de kommande kvartalen. Ryan Watkins, forskare vid Messari, uttalade följande på Yearn Finance Q1 Rapportera:

Förra månads intäkter på årsbasis sätter Yearn upp till $ 50mm + i intäkter. $ 60mm + om du lägger till aktiviteter inom skattelantbruk och antar att de är konstanta från mars. Allt ekologiskt. Inga symboliska incitament. Kommer också att notera att detta sätter Yearn på det näst högsta intjäningsprotokollet i DeFi bakom MakerDAO justerat för symboliska incitament.

Yearn Finance YFI YFIUSDT
Källa: Yearn Finance

Samtidigt har Yearn Finance styrningstecken YFI sett betydande vinster inom de lägre och högre tidsramarna. 30-dagarsdiagrammet registrerar de högsta vinsterna med 37,2% i skrivande stund och 7-dagarsdiagrammet följer nära med 35,7%. I skrivande stund handlar YFI till 53,983 dollar med 10,7% i det dagliga diagrammet.

Yearn Finance YFI USDT
YFI: s rally i det dagliga diagrammet. Källa: YFIUSDT Tradingview

Source link

Related posts

B26 Finance blir officiell sponsor för Falcons, Dubais basketlag – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

NFT Alley samlar $ 1 MUSD för att bygga Indias första NFT-marknadsplats med flera kedjor

Bitcoinguide

Yearn Finance YFI träffar $ 50 000 innan Bitcoin som gråskala visar intresse

Bitcoinguide