Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Xsolla integrerar IMVU: s VCOIN för att utöka användbarheten för metaversen för spelare och skapare »CryptoNinjas


VCOIN, en token designad för metaversen, och Xsolla, ett videospelhandelsföretag som hjälper utvecklare och utgivare att marknadsföra, sälja, ansluta och optimera sina spel, meddelade idag ett partnerskap som kommer att stödja metaversen för alla spelare och skapare genom att utöka användbarheten av VCOIN.

Xsolla och VCOIN nådde en överenskommelse om att utforska flera produktintegrationer för att stödja och skala metaversen för spelare och skapare runt om i världen. VCOIN lanserades först i IMVU, en metavers och social app för vänupptäckt, för att låta användare köpa, gåva, tjäna och konvertera intäkter till riktiga pengar för den verkliga världen. Både VCOIN och IMVU ägs och drivs av Together Labs.

”Vi vet att Metaverse-användare och spelare spelar på många olika plattformar. Med detta tillkännagivande kommer våra användare snart att kunna tjäna VCOIN på IMVU-plattformen och direkt använda det för att köpa andra spelkrediter via Xsollas stora handelsplattform. Detta gör VCOIN till en av de första digitala tillgångarna som kopplar samman användarnas upplevelser över metaversen. ”
– Nancy Beaton, VP för strategi för VCOIN

VCOIN

VCOIN, som lanserades i januari 2021, möjliggör säkra, globala peer-to-peer-transaktioner på IMVUs höghastighetsekonomi som för närvarande ser mer än 27 miljoner transaktioner och 14 miljarder krediter som byter händer varje månad. Med tillägget av VCOIN kan användare nu enkelt och omedelbart betala för varor och tjänster på plattformen – inga komplicerade kryptoplånböcker eller ens bankkonton krävs – och sedan konvertera sin intjänade VCOIN till kontanter till en fastställd hastighet.

”Xsolla syftar till att vara var spelarna är, från mobil till PC till VR och nu metaversen. Vi vill förse våra partners med verktyg och tjänster som hjälper dem att skala och tjäna pengar på sina produkter över hela världen. Vi ser fram emot att arbeta med IMVU för att främja användbarheten av VCOIN och utforska integrationen av ytterligare produkter för att stödja spelare runt om i världen. ”
– Anton Zelenin, chef för spelhandel på Xsolla

Metaverser

Den globala trenden mot metaverser utlöste exponentiell tillväxt, som drivs av pandemin och utvecklingen av sociala medier för att uppfylla behovet av mänskliga kontakter online och önskan om ytterligare inkomstkällor. Denna tillväxt avslöjade dock bristerna hos många digitala plattformar, som är begränsade till virtuella bra ekonomier för engångsbruk, saknar peer-to-peer-servicefunktioner och tillåter användare att tjäna krediter i spelet utan något sätt att konvertera intäkter till fiat för verklig användning.

VCOIN löser dessa problem, frigör virtuella ekonomiers fulla potential och sätter en ny standard för metaversens framtid, som drivs av enkla, säkra och globala peer-to-peer-betalningar över metaversen och in i den verkliga världen. Vidare utökar samarbetet med Xsolla dessa funktioner till fler användare, så att de kan handla och bygga samhällen med spelare runt om i världen.

Som en Ethereum-baserad ERC-20-token kan VCOIN bytas inuti IMVU-plattformen och för första gången utanför plattformen. IMVU fick ingen åtgärdsåtgärd från personalen vid US Securities and Exchange Commission (SEC). IMVU kan sälja VCOIN som en överförbar icke-säkerhet med det icke-åtgärdsbrevet. Den är för närvarande tillgänglig på IMVU-skrivbordet, mobilwebben och webbplattformarna.Source link

Related posts

Reef Finance välkomnar DEX-protokollet Kwikswap för att bygga vidare på Reef Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Market Outlook for Q2 2021

Bitcoinguide

XRP Ledger-baserade börs Sologenic lanserar sin nya DEX »CryptoNinjas

Bitcoinguide