Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

xSigma-utvecklingen Fortsätt efter den fantastiska första månaden – Sponsrade Bitcoin News


xSigma är ett decentraliserat utbyte för stablecoin-swappar som backas upp av ett NASDAQ-noterat företag. Under den första månaden sedan lanseringen nådde DEX imponerande 112 miljoner dollar i total handelsvolym. Utvecklingen av xSigma fortsätter med en Gas Cashback, en ny färdplan, en insatspool som lanseras och en plattform som valts för Layer-2-implementering.

xSigma DEX ställer in nya poster under första månaden

Stödd av ZK International Group, ett NASDAQ-noterat och Kina-baserat företag, lanserade xSigma sin stabila DEX den 24 februari 2021. Börsen har en otrolig kickoff den dagen och hela ekosystemet runtomkring satte nya rekordhöjder för DeFi-sektorn inom sin första månads drift. Dessa inkluderar en total handelsvolym på 112 miljoner dollar och en daglig utbytesvolym som nådde 15 miljoner dollar.

Den första månaden såg antalet SIG-tokeninnehavare, plattformens inbyggda token, över 2600. Totalt för den första verksamhetsmånaden har SIG-handelsvolymen översteg 50 miljoner dollar på Uniswap och 1,8 miljoner SIG-token har tilldelats likviditetsleverantörer. xSigmas inbyggda token har också blivit utsatt för många fler människor och har lagt till prisaggregatorerna CMC och CoinGecko, portföljspårarna Zapper, Blockfolio och Zerion och integrerats i 1inch.exchange.

Utvecklare fortsätter att driva framåt

Det starka teamet av teknologiveteraner på xSigma vilade inte på sina lagrar efter den framgångsrika lanseringen av DEX och fortsatte att utveckla nya sätt att gynna samhället. Pool 3 lanserades, vilket möjliggjorde SIG-satsning. Det avslöjades också att en plattform valdes för L2-implementering – zkSync – Ethereums första samlade nollkunskapsutveckling utvecklad av Matter Labs.

Att betala tillbaka xSigma-användare för att uthärda de höga kostnaderna för att använda Ethereum-nätverket idag introducerades ett Gas Cashback-program. Det generösa initiativet är öppet för innehavare av minst 30 SIG som genomför transaktioner på mer än $ 1 000. Upp till 80% av transaktionens kostnad kommer att subventioneras av xSigma och återbetalas direkt till kvalificerade användare i etrar.

Under den första månaden efter lanseringen släppte xSigma också sin färdplan. Planen innehåller olika förslag för att fortsätta expandera ekosystemet, såsom en rad kampanjer för att höja profilen för xSigma och ombord nya användare och likviditetsleverantörer, och samarbeta med andra framstående DeFi-spelare. Teamet lovade också att bränna de extra omintade tokens från Rewards-fonden och att bränna samma belopp proportionellt från Dev Fund och Growth Fund. Dessutom kommer en offertkedja DAO att inrättas där SIG-innehavare kommer att kunna rösta proportionellt till sin andel, men utan att behöva betala gasavgifter.

Alla dessa steg visar hur teamet har åtagit sig att belöna samhället och förvandla xSigma till en förstklassig AMM för DeFi-generationen.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Advokat lämnar in klagomål om grupptalan för att hindra den argentinska centralbanken från att samla in kryptoanvändarnas data – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin-Pegged Token skapad av Binance Swells, BTCB befaller nu 2,3 ​​miljarder dollar marknadsvärde – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Peter Schiff hävdar att gråskala kommer att sälja BTC för att finansiera DCG: s förvärv av GBTC-aktier avvisade – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide