Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

xSigma förbereder sig för att lansera sin Stablecoin DEX med stora stödjare – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. xSigma är en decentraliserad utbytes- och likviditetsbrytningsplattform som stöder stabila valutaswappar. Det gör det möjligt att handla on-line-tillgångar i dollar med minimal glidning och lägre avgifter än befintliga AMM-enheter.

Projektet är redo för sin offentliga lansering, när tidiga användare kommer att få möjlighet att tjäna belöningar för att tillhandahålla likviditet och näringsidkare kan genomföra swappar i en mycket likvid miljö.

Stödd av ett NASDAQ-noterat företag och utvecklat av ett erfaret team som inkluderar tidigare Google-ingenjörer, har xSigma säkerställt stöd från flera högprofiler. Dessa inkluderar NBA-stjärnan Dwight Howard, som har åtagit sig att delta i xSigma-lanseringen som en tidig likviditetsleverantör (LP).

Förväntningarna är stora före xSigmas debut, med ett stort samhälle som bildas på Telegram, med hjälp av omfattande mediatäckning som har drivit intresset för det decentraliserade utbytet. Lanseringen av xSigma sammanfaller med det totala värdet låst i defi-protokoll som överstiger en heltidshöjd på över 40 miljarder dollar.

När defi-marknaden accelererar och drar tusentals nya användare och miljarder dollar i sin omlopp, slutförs förberedelser inför lanseringen av xSigma. Utplaceringen av det decentraliserade börsen kunde knappast komma vid en mer gynnsam tid: medan intresset för defi är på en högsta nivå, så är klagomål från DEX-handlare frustrerade över den dåliga användarupplevelsen.

Medan xSigma inte kan fixa alla dessa smärtpunkter – Ethereums nätavgifter ligger utanför dess räckvidd – kan det ge en mer behaglig och lönsam handelsupplevelse för sina användare. Och det är precis vad laget lovar att göra när xSigma debuterar den här månaden.

xSigma Lab Team: ”Slutligen, nyheterna som ni alla har velat höra: Vi är glada att bekräfta att lanseringsdatumet för xSigma är den 24 februari. För alla som finns på vår e-postlista, se upp för ett e-postmeddelande som snart släpps med en länk till vårt resurscenter där du kan få tillgång till guider och vanliga frågor som hjälper dig att behärska xSigma.

xSigma har varit en lång tid på gång, och vi är tacksamma mot vårt samhälle och våra stödjare för att stödja oss medan vi perfektionerade vår DEX. Väntetiden är nästan över och vi lovar att du inte kommer att bli besviken. ”

Om du inte redan har gjort det, gå med i e-postlistan HÄR, gå med i konversationen på Telegram HÄR och se dig den 24 för xSigma-lanseringen!


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Sydafrikanska tillsynsmyndighet nollställer bedrägerier och oreglerade företag i sin andra krypto ‘hälsovarning’ – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Smarta DeFi-listor CLVA-token på Uniswap

Bitcoinguide

Bitcoin droppar efter rally för rekordinställning; Återkommer Bearish Bias?

Bitcoinguide