Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

XRP riktar sig mot nya heltidshöjder efter att ha överlevt SEC-slakt


XRP handlas nu för $ 1 eller mer, trots att moderbolaget Ripple fortfarande är låst i en juridisk kamp med United States Securities and Exchange Commission.

Inte bara bevisar den senaste pumpen kraften hos gränslösa kryptovalutor, men det tar token till en viktig teknisk nivå som, om den går sönder, ska rikta sig mot en ny all-time högt över den tidigare toppen på mer än $ 3 vardera.

XRP-pumpar över $ 1, men kunde klättra till nya toppar

Investerare i USA är troligtvis spännande just nu med Securities and Exchange Commission: s beslut att fortsätta rättsliga åtgärder mot XRP-moderbolaget Ripple och dess chefer.

SEC ansåg att token var en oregistrerad säkerhet och utbyten i landet tvingades att avnotera XRP omedelbart. En förväntad försäljning berodde på att en stor andel investerare fastnade i sina väskor – annars starka händer tvingas av regeringen som ska skydda dem.

Relaterad läsning | Kartas: Ripple Skyrockets, Why Break Over $ 1 Verkar troligt

Oavsett de juridiska konsekvenserna för Ripple har den gränslösa utformningen av kryptovalutateknik och bristande anpassning till ett enskilt land gjort det möjligt för XRP att leva vidare – nu blomstrar det eftersom det gör en kraftig återhämtning till mer än $ 1 per XRP.

Ripple Rocket är redo för avlyftning, med eller utan SEC-beslut

Förra gången som XRP ökade till $ 1 stannade det inte där. Myntet fortsatte att pumpa upp till mer än $ 3,50 per token på höjden av altcoin-säsongen i början av 2018.

Det finns nu ökända guider som publicerats av stora medier som utbildar användare om hur man köper toppen, och investerare har sedan dess väntat på en återhämtning.

Relaterad läsning | XRP leder topp tio, är SEC-stämningen mot Ripple Dead?

Återhämtningen kan vara här nu när myntet är tillbaka till $ 1. Efter den första försäljningen har den stokastiska indikatorn på månatliga tidsramar vänt upp kraftigt och Bollinger-banden har fallit bokstavligen från diagrammet med volatilitet. Expansionen kommer efter en lång och exceptionellt tät “press” av banden, vilket skulle resultera i ett ännu mer kraftfullt drag till uppåt.

xrp krusning bollinger band stokastiska

Based on the measure rule and bullish technical, Ripple could rip to $7 | Source: XRPUSD on TradingView.com

Tidigare har XRP slagit alla förväntningar. Ett blygsamt mål baserat på enbart måttregeln kan projicera myntet för att explodera till nästan 7 dollar stycket på något nära sikt.

Om amerikanska investerare av någon anledning får köpa XRP igen, kan skenande FOMO driva priserna långt bortom det för en mer dramatisk topp som altcoin historiskt sett är känt för. Även om det inte gör det, har SEC gjort allvarliga skador på amerikanska investerare genom att tvinga dem att missa vad som kan vara livsförändrande rikedom.

Featured image from Pixabay, Charts from TradingView.comSource link

Related posts

Kan EU använda Stellar Lumens (XLM) för att utfärda sin CBDC?

Bitcoinguide

MahaDAO att lista MAHA och ARTH med BitMax.io – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

US Court straffar ytterligare en Centra Tech-grundare till 8 år i fängelse – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide