Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

XRP riktar sig mot nya årliga toppar efter avgörande breakout


Ripples XRP startade veckan i greenen efter att ha skurit igenom en avgörande motståndsnivå. Så länge denna kryptovaluta håller över $ 0,65 kommer priserna sannolikt att gå upp till nya årliga toppar.

XRP försöker återuppta trenden

XRP har brutit ut från en invers huvud- och axelformation som har varit utvecklandesedan slutet av november 2020 på sitt 4-timmarsdiagram. Efter att ha gått förbi mönstrets halsringning på $ 0,65 ökade altcoinet med nästan 13% och nådde nyligen en topp på $ 0,73.

Ytterligare ökning av köptrycket runt de nuvarande prisnivåerna kan pressa XRPs pris med ytterligare 55% mot 1,13 $.

Detta mål bestäms genom att mäta det inversa huvud-och-axelns bredaste intervall och lägga till det avståndet uppåt från brytpunkten.

XRP-prislista för amerikanska dollar
XRP / USD på TradingView

Även om oddsen tycks gynna tjurarna är det absolut nödvändigt att notera att tillgångar som bryter mot inversa huvud-och-axelmönster tenderar att testa om halsen eller brytpunkten innan de går vidare. Sådana nedgångar hjälper till att skaka ut några av de så kallade “svaga händerna” och ger en möjlighet för investerare från sidan att återinträda på marknaden.

Oavsett de optimistiska utsikterna måste marknadsaktörerna vara medvetna om att Ripple genomgår enjuridisk kamp mot US Securities and Exchange Commission (SEC) för olaglig försäljning av en oregistrerad säkerhet. Den rättsliga osäkerheten kring den uppdelade huvudbokens start föreslår att vem som helst som handlar med XRP ska ha snäva stop-loss-order för att undvika potentiella risker.

Det är värt att komma ihåg att SEC i början av juni 2019stämtKik för att ha genomfört ett olagligt myntutbud på 100 miljoner dollar. Den amerikanska finansiella vakthunden sökte ett permanent föreläggande, avsked och ett straff, vilket ledde till en kollaps av KIN-tokens marknadsvärde till 90%.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.Source link

Related posts

NFT kommer till Polkadot när Kusama distribuerar Ethereum-alternativ

Bitcoinguide

Kommer symbol att hjälpa NEM att återfå sin tidigare ära?

Bitcoinguide

Filecoin Uptrend Nears utmattning efter 70% framsteg

Bitcoinguide