Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

XRP redo för 50% drag definierad av två avgörande prisnivåer


XRP närmar sig en central punkt i sin trend som kan se ett breakout i båda riktningarna.

XRP förbereder sig för hög volatilitet

XRP gick in i en konsolideringsfas efter att ha gått igenom en av de mest onda pumparna och dumpningarna i början av månaden. Sedan dess har denna kryptovaluta gjort en serie av lägre toppar och högre nedgångar.

Sådant marknadsbeteende ledde till bildandet av en symmetrisk triangel på 4-timmarsdiagrammet. En nedåtgående trendlinje kan dras tillsammans med gunghöjderna, medan en stigande trendlinje utvecklas tillsammans med gunglågen.

Eftersom den sjätte största kryptovalutan med börsvärde närmar sig triangelns topp, har dess prisåtgärder minskat över tiden. Den låga volatiliteten bakom XRP hjälper till att identifiera två viktiga prisnivåer som sannolikt kommer att avgöra vart den är på väg nästa.

En 4-timmars ljusstake nära över $ 0,64 eller under $ 0,50 skulle följas av en 55% rörelse i den riktningen. Detta mål bestäms genom att mäta höjden på triangelns y-axel och lägga till den i brytpunkten.

XRP amerikanska prisdiagram
XRP / USD på TradingView

Trots tvetydigheten som XRP presenterar ligger priset för närvarande på toppen av det 100 fyra timmars glidande genomsnittet. Denna eftersläpande indikator lägger till ett extra lager av stöd till triangelns nedre trendlinje, som kan innehålla eventuellt nedåtgående tryck.

Genom att studsa av detta kritiska supportkluster kommer XRP att ha en högre sannolikhet för att testa $ 0,64-motståndet och eventuellt bryta ut mot $ 1,00.

Icke desto mindre kommer en ökning av försäljningstrycket som pressar XRP under det underliggande stödet på 0,50 dollar sannolikt att minska på det 200 fyra timmars glidande genomsnittet på 0,39 dollar eller till och med den symmetriska triangelns mål på 0,24 dollar.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.Source link

Related posts

Synthetix tillkännager 12 miljoner dollar i finansiering från de bästa VC: erna

Bitcoinguide

VeChain Hits All-Time High, men tekniken stavar problem

Bitcoinguide

Ny IRS-operation hotar Crypto Tax Dodgers med fängelse

Bitcoinguide