Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

XRP överträffade $ 1-märket efter att token fördubblat värdet på bara sju dagar – Altcoins Bitcoin News


Värdet av Ripples XRP-token ökade till $ 1,09 den 6 april 2021, vilket gör det första gången krypten har stigit förbi $ 1-märket på nästan tre år. Tokens nya 52-veckors högsta har sammanfallit med en prisrallyt för altcoin som har sett värdet av vissa tokens stiga till nya all-time-toppar. Men i skrivande stund hade XRP dragit sig tillbaka till strax under $ 1 då altcoin-rally verkade tappa av.

Token Defying SEC-rättegång

Under tiden kommer XRPs rally, som har sett värdet av token mer dubbelt under de senaste sju dagarna, som token-emittenten, Ripple fortsätter att kämpa mot US Securities and Exchange Commission (SEC). I sin senaste artikel om SEC vs Ripple rättsstrid rapporterade Bitcoin.com News att en amerikansk domstol hade stoppat ett försök från SEC att blockera XRP-innehavare från att gå med i ärendet.

I slutet av december 2020 stämde SEC Ripple efter att ha anklagat fintechföretaget för att utfärda värdepapper (XRP-tokens) i strid med US Securities Act. Omedelbart efter tillkännagivandet av stämningen kraschade värdet på XRP. Exempelvis visar data på Markets.bitcoin.com att XRP kraschade till 0,22 dollar den 29 december, från ett handelspris på 0,55 dollar den 19 december. Förutom priskraschen svarade vissa kryptobörser också på kontroversen genom att ta bort token.

Förlusterna i december vänt

Trots de pågående utmaningarna har token nu återställt de flesta av de förluster som de lidit efter att SEC lämnade in stämningen. Till exempel visar data från Markets.bitcoin.com att under en period som börjar mellan 31 mars och 6 april steg värdet på XRP-token från $ 0,55 till $ 1,09.

I skrivande stund, XRP: s marknadsvärde på nästan 41 miljarder dollar, som ser att det tar en ny position som en av de fyra största kryptotillgångarna. Fortfarande kvarstår token bakom Binances BNB som nu rankas som den tredje högsta kryptotillgången efter BTC och ETH. Idag handlas XRP för knappt 1 dollar till 0,90 dollar per enhet.

Vad är dina tankar om XRP: s våg? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

DeFi-token skapade av Antier Solutions överstiger 500 miljoner dollar i marknadsvärde – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Derivat Giant CME Group lanserar Micro BTC Futures Contract – Bitcoin News

Bitcoinguide

Den indiska regeringen kräver nu att företag ska avslöja innehav av kryptovaluta – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide