Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

XRP över $ 2? Varför DeFi-integration kan vara spelväxlare


Med de största vinsterna i kryptotopp 10 efter marknadsvärde handlas XRP till 1,88 $ och registrerar en 35,9% rally under den senaste dagen. I vecko- och månadsdiagrammet är XRP upp 107% respektive 307%.

XRP XRPUSDT krusning
XRP på en hausseartad bana i 24-timmarsdiagrammet. Källa: XRPUSDT Tradingview

Operatören Altstreet Bets har delad diagrammet nedan för att ange XRPs pris kan gå till $ 3 ”utan motstånd”. Näringsidkaren har satt stöd till $ 1,10 och $ 1,72 och tror att XRP kan rikta $ 8,49 på lång sikt.

Ripple XRP XRPUSDT
Källa: Altstreet Bets

Många faktorer bidrar till XRPs senaste resultat. Det höga intresset för investerare i Sydkorea, att köpa token för en premie och nytt användningsfall för XRP.

I det juridiska hörnet har operatören King Solomon varit hausse över den senaste utvecklingen inom Securities and Exchange Commission kontra Ripple Labs, och cheferna Brad Garlinghouse och Chris Larsen stämningsansökan.

Arkiverat för den påstådda försäljningen av ett oregistrerat värdepapper verkar det gå till betalningsföretaget.

Forskare Leonidas Hadjiloizou har visat internationella institutioners ställning på XRP. Bank of International Settlements, i en rapport, sa att XRP är “definitivt inte en säkerhet”. Hadjiloizou sa:

Skulle Jay Clayton driva på en rättegång mot Ripple när han gick ut genom dörren om han trodde att SEC skulle vidta åtgärder ändå efter att han gick? Jag tror att han inte skulle göra det. Detta är en av anledningarna till att jag tror att denna stämning är oönskad av SEC och kommer att lösa den om den kan rädda ansiktet

Även om den juridiska tvisten kan vara långt ifrån över, är känslan av resultatet hausse på kryptomarknaden. Kung Salomo sa:

Dessutom verkar fallet avslöja att tidigare SEC-ledare sätter sin personliga vinst över nationens välbefinnande. När byrån upprepade gånger hävdar i ansökningar och utfrågningar att “SEC är inte för rättegång här”, är det nästan säkert att det är motsatt.

XRP använder fall utvidga till DeFi

Interoperabel lösning Wanchain har meddelat att XRP kommer att integreras i sin plattform tillsammans med Ethereum, Bitcoin, EOS och andra. Genom att utnyttja “Wanchains Universal Multichain Bridges” kommer användarna att kunna handla över kedjeaktiverande XRP-token.

Från och med nu kan XRP-innehavare börja tjäna med Wanchain DeFi-protokoll som WanSwap, plattformens ursprungliga decentraliserade börs. Wanchains team sa i ett officiellt inlägg:

XRP-innehavare kan nu säkert använda sin XRP för att odla, bryta och tillhandahålla likviditet snarare än att helt enkelt lämna sina tokens, inaktiva, i plånböcker och börser. XRP-tokens kan nu äntligen engagera sig i DeFi-applikationer och nå sin fulla potential.

Wanchain-användare kommer att ha en inbyggd plånbok och en Wanbridge-webbplats där de kan skicka och ta emot XRP-tvärkedja.

För att uppnå detta konverterar plattformen token på XRP Ledger och, i fallet med Ethereum, myntar en ERC-20-token som heter wanXRP. Alla transaktioner med Wanchain är gratis.

Source link

Related posts

ECB fördjupar analysen av den digitala euron, beslut förväntas vid halvåret, bekräftar VP – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide

P2P Bitcoin-handlare i Nigeria tänker utanför lådan i vakna av CBN-begränsningar – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur den VeChain-baserade E-HCert-appen kommer att mildra Covid-19

Bitcoinguide