Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

XRP går tillbaka efter Phemex-omfördelning


Viktiga takeaways

  • Den Singapore-baserade handelsplattformen Phemex kommer att göra om XRP efter att ha kartlagt sina användare.
  • Mer än 74% av respondenterna ville att kryptovalutabörsen skulle erbjuda symbolen för handel.
  • Marknaden har reagerat positivt på nyheterna och pressat priserna med mer än 40% under de senaste 48 timmarna.

Dela den här artikeln

Cryptocurrency exchange svarar på marknadens efterfrågan på XRP. Och med vissa handelsplattformar som redan börjar relistera token växer spekulanterna överväldigande hausse.

Majoriteten av handlare kräver XRP

En ny uppdatering i SEC mot Ripple-fallet fick rubriker i slutet av mars och lockade investerare tillbaka till XRP.

Enligt advokat Jeremy Hogan antydde US Securities and Exchange Commission att börser som återförhandlar och tillåter handel med XRP inte skulle bryta mot några riktlinjer. Enligt avsnitt 4 i Securities Act kan endast Ripple och dess dotterbolag anklagas för olaglig försäljning.

Inom några minuter efter Hogans kommentarer har hashtaggen ”RelistXRP”Trender på Twitter medan antalet relaterade inlägg skjutit i höjden.

För att mäta sina användares intresse genomförde Singapore-baserade handelsplattform Phemex nyligen en undersökning för att förstå marknadens efterfrågan på XRP. På frågan ”vill du att Phemex ska återuppta vårt Ripple XRP-erbjudande”, sa ungefär 74% av de 2500 respondenterna ”ja”.

XRP-undersökningsresultat från Phemex
XRP-undersökningsresultat från Phemex

Jack Tao, Phemex VD, bekräftade att de flesta användare som har gjort en insättning och betalat handelsavgifter anser att handelsplattformen bör relist XRP.

”Vi är väldigt selektiva och listar bara projekt som är fullt utvärderade med stark potential eller uttalad allmän efterfrågan. När det gäller XRP har våra kunder talat högt och tydligt. Genom data som samlats in från en serie enkäter och enkäter ville våra kunder ha XRP tillbaka, säger Tao till Crypto Briefing.

Sedan XRP omlistades har spekulanter snabbt börjat handla nyheterna. En omlistning från ett börs antyder att andra börser också kan följa.

Vinsttagande före högre toppar

XRP-priser kunde återhämta sig från det 200 fyra timmars glidande genomsnittet och öka med mer än 40% under de senaste 48 timmarna. Den plötsliga uppgången nådde en avgörande motståndsbarriär som representerades av 61,8% Fibonacci retracement nivå på 1,45 $.

Tom DeMark (TD) -sekvensindikatorns framväxt av en säljsignal antyder att en ökning av vinsttagande pågår. I själva verket resulterar denna baisséformation, i form av en grön nio ljusstake, ofta i en till fyra ljusstake.

Att förlora det 100 fyra timmars glidande medelvärdet på $ 1,40 som stöd kan se XRP dyka mot de 50 fyra timmars glidande medelvärdena eller 38,2% Fibonacci retracement nivå på $ 1,19 innan upptrenden återupptas.

XRP amerikanska dollarkursdiagram
XRP / USDT av TradingView

Det är värt att notera att oavsett den kortsiktiga pessimistiska utsikten kan en 4-timmars ljusstake ovanför overheadmotståndet på $ 1,45 leda till högre toppar.

Att bryta igenom denna försörjningsbarriär kan locka en ny våg av spekulanter som driver XRP mot 76,8% Fibonacci-nivå på 1,66 $ eller 14 april högt på 1,98 $.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum. Phemex är sponsor av Crypto Briefing.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Kommer Elon Musks SNL-utseende att öka Dogecoin?

Bitcoinguide

Laser Eyes Trend Storms Crypto Twitter för 100 000 $ BTC

Bitcoinguide

CMS, Alameda Research Among Investors in DeFi Protocol Alchemix

Bitcoinguide