Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Xend noterar på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat att Xend Token (XEND) noteras under paret USDT / XEND den 2 april kl 13:00 UTC.

Xend Finance är en DeFi-plattform för kooperativ och kreditföreningar som erbjuder flera intressenivåer genom att optimera och aggregera olika DeFi-utlåningsprotokoll för att ge höga, stabila valutaräntor och symboliska belöningar till de ekonomiskt försörjda. Xend Finance-protokollet är utformat för att decentralisera sparande, utlåning, upplåning och investeringsverksamhet hos kreditföreningar och kollektiv samtidigt som det ger ränteresultat på flera nivåer till medlemmarna i dessa fackföreningar.

Xend Finance är ett unikt projekt som riktar sig till icke-kryptokunniga och ekonomiskt underbetjänade användare i olika regioner i världen. Xend Finance är en del av Xend-ekosystemet, som för närvarande har över 55 000 användare. Ekosystemet består av Xend-applikationen för att skicka och ta emot pengar online eller offline, och Geena, ett affärs- och analysverktyg som används av små och medelstora företag. Xend-token används för belöningar och styrning. Deras Mainnet är planerad att lanseras på Binance Smart Chain under andra kvartalet 2021.

Xend Finance bygger också en SDK som minskar komplexiteten i blockchain för utvecklare och gör det möjligt för web 2.0 och web 3.0-applikationer att enkelt ansluta till DeFi-protokoll och föra sina befintliga användare till ekosystemet. Xend avser att vara en plattform för andra finansiella tjänsteleverantörer att bygga på. Detta gör det möjligt för dem att förvärva användare från befintliga plattformar som vill ge sina användare tillgång till det värde DeFi erbjuder, som högre APY och tillgång till att tjäna i stabila valutor. Med Xend Finance kan vem som helst, oavsett om det är individer, kooperativ eller kreditföreningar, var som helst i världen spara, låna ut och investera i olika DeFi-protokoll och börja tjäna räntor direkt.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Xend Finance

Xend Finance är en DeFi-plattform för kooperativ och kreditföreningar som tillhandahåller flera intressenivåer genom att optimera och aggregera olika DeFi-utlåningsprotokoll i syfte att ge höga, men ändå stabila valutaräntor och symboliska belöningar till de ekonomiskt underförsatta bor i instabila ekonomier. Teamet består av matematiker, kryptografer, mjukvaruutvecklare, globala marknadsföringsexperter med över 30 års kombinerad erfarenhet inom dessa discipliner. Teamet är mestadels baserat i Afrika där de har upplevt de problem de försöker lösa på egen hand.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://xend.finance/

Twitter: https://twitter.com/xendfinance

Telegram: https://t.me/xendFinance

Medium: https://medium.com/xendfinance


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

En 5% -flyttning driver Bitcoin till ett biljettvärde på 1 biljon dollar

Bitcoinguide

Bitcoin-priset hoppar över zonen på 60 000 dollar, kryptoekonomins marknadsvärde klättrar över 2 biljoner dollar – marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum fastnat inom ett intervall, varför $ 1700 är nyckeln till nästa drag

Bitcoinguide