Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

‘Wolf of Wallstreet’ Jordan Belfort Nu Bullish på BTC, säger Crypto Asset kommer att nå $ 100.000 – Marknader och priser Bitcoin News


Jordan Belfort, den självutnämnda “Wolf of Wallstreet” har flyttat sig bort från sin baisseartade syn på bitcoin och förutspår nu att kryptotillgången kan nå $ 100.000. Belfort, som har uppfunnit sig själv som en motiverande talare och konsult, säger att bitcoin till skillnad från företagets aktier handlar mer om “rent utbud och efterfrågan.” Han tillägger att kryptotillgången är “fri från snedvridningen av att effektivt skriva ut mer av din egen företagsvaluta.”

Bitcoins fasta leverans skiljer den från aktier

Belforts kommentarer om bitcoin (BTC) gjordes under en intervju med Fortune där han erbjöd sin syn på Gamestop-aktiens senaste Reddit-inspirerade prisrally. Medan vissa observatörer har sett Gamestop-prisrallyt som en annan form av pump och dumpning, håller Belfort inte med om. Även om han medger att handlare “kollektivt pumpade upp dessa lager” insisterar han dock på att det inte finns “ingen dumpning.”

Under tiden, jämfört med företagets aktier, drar Belfort slutsatsen att kryptotillgångens fasta tillgång ger den en fördel jämfört med aktier. Den tidigare örehandeln hävdar att “om ett lager stannar för länge fortsätter företaget att skriva ut aktier.” Den fortsatta emissionen av aktier leder dock till utspädning av värdet.

Å andra sidan har bitcoin ”inte aktieproblemet att höga priser tenderar att få mer utbud (vilket därmed gör uppgången till en svim.”

Belfort Now Bullish på Bitcoin

På varför han vände sig från att vara en bitcoinbjörn pekar Belfort återigen på kryptotillgångens fasta utbud som dess viktigaste “fördel jämfört med företagets aktier.” Han lägger till:

Nya investerare kommer att fortsätta att pumpa priset, men rusningen av nya aktier som deflaterar en skyhöga aktie kan inte hända.

År 2017, när kryptotillgången översteg 19 000 dollar, förutspådde Belfort, som skickades i fängelse i nästan två år för att ha släppt små investerare av 200 miljoner dollar, att bitcoin skulle krascha och “gå bort för alltid.” Den tidigare örehandeln hävdade då att tillsynsmyndigheterna “skulle nixa mynten.”

Men efter att ha sett kryptotillgången sätta upp en heltidshöjd säger Belfort att han “nu tror att det är här för att stanna, eftersom ett dödligt angrepp från lagstiftningen inte har hänt.”

Vilka är dina tankar om Belforts förändrade inställning till BTC? Du kan dela dina åsikter i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Varför denna OlympusDAOs produkt kan vara DeFi mest lukrativ

Bitcoinguide

Elon Musk Tweets, Dogecoin Surges

Bitcoinguide

Referenspris fastställd till $ 250, investerare ser Nasdaq-listan som ” vattentät ” för Crypto – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide