Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

WeWork för att lägga till Bitcoin i balansräkningen


Viktiga takeaways

  • WeWork har meddelat en fullständig krypto-antagande från att acceptera, betala och hålla krypto i sin balansräkning.
  • Starten av arbetsytan avslöjade nyligen sina planer på att offentliggöras via direkt notering.
  • Coinbase och BitPay hjälper företaget med betalningshantering och kryptoinnehav.

Dela den här artikeln

Ledande amerikanskt samarbetsområde WeWork har samarbetat med Coinbase och Bitpay för att acceptera betalning i Bitcoin och andra kryptovalutor.

WeWork lägger till Bitcoin, Crypto Payments

WeWork accepterar Bitcoin, Ether, två stabila betalningar i USDC och PAX och flera andra kryptovalutor som medlemsbetalningar för deras delade arbetsytor.

Företaget accepterar inte bara kryptobetalningar utan håller också Bitcoin i balansräkningen och till och med betalar sina borgenärer – hyresvärdar och tredjepartspartner – i krypto, när det är möjligt.

WeWork har samarbetat med BitPay, en kryptotjänstleverantör, för att acceptera betalningar. Coinbase, en av WeWorks kunder, kommer att vara det första företaget som betalar dem i krypto. Den NASDAQ-börsen kommer också att hjälpa WeWork vid utgående betalningar av krypto.

Företaget har gått med Tesla, TID, Caruso att acceptera Bitcoin-betalningar och hålla krypton i balansräkningen.

WeWork VD, Sandeep Mathrani, noterade i ett e-postmeddelande som delades med Crypto Briefing:

”WeWork har alltid varit i framkant inom innovativ teknik och hittat nya sätt att stödja våra medlemmar. Det är bara meningsfullt för oss att utvidga möjligheterna genom att lägga till kryptovaluta som en accepterad betalningsform för våra medlemmar. ”

I augusti 2019 lämnade företaget sitt börsintroduktion (IPO) med en marknadsvärdering mellan 15 och 20 miljarder dollar. Men snart gick det söderut för företaget, efter att dess VD och grundare Adam Neumann avskedats från företaget.

Senare förvärvade Softbank företaget efter att dess värdering sjönk till hälften.

Efter betydande förändringar i sitt ledarskap de senaste två åren har företaget nu tagit en alternativ väg för att bli offentlig. Det kommer att få en direkt notering på NASDAQ genom en sammanslagning av specialförvärvsföretag (SPAC) till en första värdering av 9 miljarder dollar.

Företaget planerar att slutföra fusions- och noteringsprocessen i september i år.

WeWork hoppas på att återuppliva sin “flexibla rymd” -modell i den post-pandemiska ekonomin, där företag kan fortsätta erbjuda arbete från positioner för att sänka driftskostnaderna.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Mirror Protocol erbjuder nu tillgång till S&P 500 Index

Bitcoinguide

Coinbase satsar på Acala på Polkadot

Bitcoinguide

Ripple löser sig med YouTube, men XRP reagerar inte

Bitcoinguide