Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

WeTeam och Vite samarbetar för att möjliggöra flerkedjig DAO-tjänst »CryptoNinjas


WeTeam, leverantörer av ett medlemsmotivations- och teamhanteringsverktyg baserat på blockchain, har meddelat live-integration med Vite, en smart kontrakt blockchain-plattform med en unik DAG-struktur.

WeTeam-verktyget är nu aktiverat med Vite för att tillhandahålla mer diversifierade DAO-tjänster för teamanvändare.

Vite är en allmän plattform för decentraliserade applikationer. Den är utformad för att stödja applikationer med industriell styrka genom att erbjuda säkerhet, hög genomströmning, låg latens och skalbarhet. Vite är den första offentliga kedjan som implementerar smarta kontrakt inom en DAG-struktur.

Som en DAO-produkt av Vite-ekosystemet fick WeTeam finansiering från The Vite Developer Committee (VDC), som är dedikerad till att ge finansiering och stöd till utvecklare.

Baserat på hög genomströmning, låg latens och skalbarhetsteknik kan WeTeam-användare välja Vite som sin grundläggande datakedja när de skapar ett team och använda Vite-kedjan för att starta sina teamincitamentplaner; vilket inkluderar formulering av incitamentsregler, utfärdande av team-tokens och belöning av utmärkta teammedlemmar med Vites ursprungliga token — VITE.

Med hjälp av Vite multi-token plånbok och decentraliserat utbyte ViteX kan teammedlemmar genomföra säkra och bekväma VITE-transaktioner.

Användare av WeTeam kan skapa incitament och styrningsverktyg för att främja teamutveckling.Source link

Related posts

Modulus förbättring av kryptobörsen för att eliminera penningtvätt i P2P-överföringar »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto Finance Group ansluter sig till Boerse Stuttgart Groups BSDEX som likviditetsleverantör »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Prediction marknadsprotokoll PlotX går tvärs över kedjan på Polygon i v2 lansering »CryptoNinjas

Bitcoinguide