Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

‘Weird Coins Like DOGE and XRP Spike’ – Galaxy Digital Mike Novogratz varnar för en Crypto Market ‘Washout’ – Marknader och priser Bitcoin News


Bitcoin-tjur och miljardärinvesteraren Mike Novogratz har varnat för kryptovalutamarknadsvolatilitet i en nyligen intervju som härrör från Barrons och Marketwatchs “Investing in Crypto” virtuell händelserie. Generellt och på lång sikt är Novogratz hausse om bitcoin och företag som Coinbase förblir välmående.

Novogratz varnar för en Crypto Market ‘Washout’

Aktierna i Coinbase Global, Inc. (Nasdaq: COIN) har för närvarande minskat med 5% sedan gårdagens öppning och under lanseringen berättade miljardären Mike Novogratz om företaget i San Francisco och kryptokonomin i allmänhet. Novogratz har också länge varit anhängare av bitcoin (BTC) och andra digitala tillgångar som ethereum (ETH). Nyligen, det kryptoinvesteringsföretag han grundade, lämnade Galaxy Digital in en ansökan till US Securities and Exchange Commission (SEC) om att lista en bitcoin-börshandlad fond.

Medan han talade positivt om COIN-lanseringen på onsdag sa Novogratz att spänningen skulle orsaka viss kryptomarknadsvolatilitet. “Under nästa vecka kan vi verkligen ha en viss volatilitet på grund av spänningen kring Coinbase”, sa den tidigare fästningsledaren under sin intervju med Marketwatch. Trots hans uttalanden nyligen på CNBC och ordspråk han känner sig hausse [about] kryptoekonomin, ”föreställer Novogratz en omskakning.

Hans uttalanden riktades mot XRP och dogecoin när han sa:

Jag har sett många konstiga mynt som dogecoin och till och med XRP har enorma detaljhandelsspikar, vilket innebär att det finns mycket frenesi just nu. Det slutar aldrig bra, och så kommer vi nog att ha en tvätt vid en tidpunkt.

Novogratz anser Coinbase IPO ‘Monumental,’ Crypto Exchange Exec ser en 40% chans på $ 70K Bitcoin priser i slutet av maj

Både dogecoin (DOGE) och XRP har sett kolossala vinster under de senaste sju dagarna. I skrivande stund ligger sju dagars statistik för XRP på + 64,61% uppnådd och dogecoin fick + 114,15% denna vecka. När det gäller andelar av COIN-lanseringen var Coinbase-börsintroduktionen “monumental” för industrin Novogratz betonade.

Pankaj Balani, VD för Delta Exchange, anger att hans kortsiktiga utsikter efter att COIN-noteringen är mycket mer optimistiska än Novogratz åsikt.

“Coinbase öppnade strax under 100BN-värderingsmärket men det lyckades inte upprätthålla de initiala vinsterna och stängde cirka 15% lägre än det öppna priset”, sa Balani. ”Det har funnits en del oro kring värderingen av företaget, med tanke på volatiliteten i dess resultat, men det tar inte bort det faktum att det har den största marknadsandelen bland reglerade centralbörser i USA och dess verksamhet är nära till ett monopol vid denna tidpunkt, tillade VD för kryptoderivatutbyte.

Delta Exchange: s Balani tror att det i slutet av maj finns en 40% chans att bitcoin (BTC) priser kan tappa $ 70k per enhet.

“De kommande handelssessionerna kommer att avgöra hur nya investerare ser på aktien och sektorn”, påpekade Balani. ”Crypto-investerare spårar också mycket COIN-priset eftersom det blir en fullmakt för traditionella investerares intresse för kryptoutrymmet. Vi såg Bitcoin korrigera i kölvattnet av COIN: s ljumma notering men det hade sina månatliga vinster och de avgörande $ 61.000 nivåerna. Stämningen fortsätter att vara stark med optionsmarknaden som för närvarande prissätter en 40% chans för att BTC ska slå $ 70 000 i slutet av maj, avslutade Balani.

Vad tycker du om bitcoin bull och miljardärinvesteraren Mike Novogratzs åsikt om en kryptomarknadspolning? Låt oss veta vad du tycker om hans åsikt i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin, Bitcoin (BTC), COIN, coinbase global, Coinbase IPO, kryptokonomi, Delta Exchange, derivatutbyte, Doge, dogecoin, Galaxy Bitcoin ETF, Galaxy Digital, marknader och priser, Marketwatch Intervju, Mike Novogratz, Novogratz, Pankaj Balani, XRP

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Upp 700% BNB nästa rally kan vara en för “historia böcker”

Bitcoinguide

Varför Bitcoin-priset kunde komma till nya ATH över $ 50K

Bitcoinguide

Oavskräckt av centralbankens skrämmande taktik Crypto-handel blomstrar i Indien

Bitcoinguide