Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

WAX introducerar de första Topps baseball-korten på blockchain »CryptoNinjas


Worldwide Asset Exchange (WAX), en NFT-baserad blockchain och decentraliserad plånbok, meddelade den kommande lanseringen av ett nytt baseballkort NFT-kollektion via sitt partnerskap med Topps.

Samlare har haft glädje av att hitta sina favoritspelare på kort i årtionden, och nu tar MLB sig in i den digitala blockchain-eran. På tisdag den 20 april kl 13.00 släpper Topps dessa baseballkort som NFT för första gången. Korten visar bilder från den fysiska 2021 Topps Series 1 Baseball-utgåvan. Konsumenterna kommer att kunna samla in officiellt licensierade Topps MLB NFT-samlarobjekt som har förbättrats och omföreställts digitalt.

“Vi är glada över att arbeta med ett vördnadsvärt arvsmärke som Topps för att tokenisera MLB-handelskort för den moderna samlaren”, säger William Quigley, medgrundare av WAX. “WAX Blockchain är den säkraste och mest intuitiva plattformen för Topps största NFT-release hittills.”

Topps MLB-samlarobjekt kommer att finnas med 1 986 actionfyllda kort som kan köpas i två olika förpackningsstorlekar. Standard (6) och Premium (45) kortpaket kommer att finnas tillgängliga, med alla kort förminterade innan öppningen börjar. Samla alla dina favoritidrottare i upp till 10 bländande rariteter. Allt från vanligt till legendariskt, dessa kort finns i fantastisk rörelsegrafik, design från gamla skolor och mycket mer.

För att fira den nya uppsättningen kommer de första 10 000 personerna som registrerar sig för e-postvarningar idag och ger sina WAX-plånboksnamn berättigade till ett gratis, begränsat upplagan Topps MLB Opening Day NFT-paket. För att anmäla dig till ett öppningsdagspaket och lära dig mer om utgåvan, besök Topps på WAX.Source link

Related posts

Ethereum-baserade AMM Uniswap har lanserat V3 på mainnet »CryptoNinjas

Bitcoinguide

CEX.IO Mäklare utökar erbjudanden med lager och metaller CFD

Bitcoinguide

Blockpass för att stödja DuckStarters deltagande IDO: er med efterlevnadstjänster »CryptoNinjas

Bitcoinguide