Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Waves säljer Duck NFT “Perfection” för 1 MUSD; lanserar Duck Hunters för att stimulera deltagande i Waves DeFi »CryptoNinjas


Waves, ett ekosystem av nästa generations teknik som bygger på Waves blockchain-protokollet, har avslutat den högsta försäljningen av en NFT utanför Ethereum med sin första Waves Duck som heter “Perfection” som såldes för 1 000 000 USD USD på SIGN Art, ett webbgalleri för blockchain-certifierad digital konst.

För att fira försäljningen har teamet släppt sin färdplan för en serie NFT-spelinitiativ i kombination med DeFi-jordbruksmekanik på Waves-ekosystemet.

Perfection är den enda NFT som skapats i en serie av en (1) av Sasha Ivanov, grundare av Waves. Den fick över 40 bud i en obegränsad auktionsmodell innan den såldes för 1 000 000 $ USD (Waves Neutrino stablecoin). Hittills är Waves Duck-försäljningen den högsta NFT-försäljningen utanför Ethereum och slog “D-20 för LeBron James”, som såldes för 208 000 $ på NBA Topshot, och Bitcoin Origin “4MB Block (M2)”, som såldes för 345 300 $ på Atomic Hub.

Grundaren av Waves, Sasha Ivanov, meddelar idag att all vinst från NFT-försäljningen kommer att användas till återköp av NFT-ankpaket som kommer att byggas av Hunters genom Duck Hunters-spel.

“Den här veckan firade vi Waves 5-årsjubileum och vi tog tillfället i akt att ge tillbaka till vårt samhälle för deras ständiga stöd och entusiasm gentemot Waves tech”, säger Sasha Ivanov, grundare av Waves.

NFTs härstammar från Ethereum blockchain, men bland tillväxt i popularitet för de eftertraktade digitala tillgångarna och ökande kostnader för Ethereum, många banbrytande blockchain-protokolls har lanserat egna NFT och marknadsplatser inklusive Flow, EOS, Waves, Tron och mer.

“På Waves är alla transaktioner omedelbara och vi har låga fasta transaktionsavgifter, vilket gör det till en perfekt lekplats för NFTs innovationer”, säger Sasha Ivanov, grundare av Waves. ”NFT-spelen sätter nya möjligheter att delta i Waves-ekosystemet på ett roligt och spännande sätt samtidigt som de blir belönade.”

När DeFi och NFT kolliderar

Waves har kommit in i DeFi-rymden genom Neutrino-protokollet, en infrastruktur för plug-and-play-algoritmisk finansiering och dess infödda räntebärande stablecoin, Neutrino Dollar ($ USDN), styrningstake NSBT samt Swop.fi, en automatiserad marknadsförare byggd på Waves.

Teamet startade Duck Hunter-spel, en serie NFT-spelinitiativ i kombination med DeFi-stimulansmekanismer för Waves-ekosystemet:

  • 1 miljoner $ EGG-token kommer att distribueras genom Duck Hunter-kampanjen av Waves-teamet
  • $ EGG airdrop kommer att stimulera aktiveringar över Waves ekosystem på blockkedjans ursprungliga DEX swop.fi, på Waves exchange samt medlemmar i Waves Association, SIGN Art och innehavare av NSBT och WCT
  • $ EGG-jordbruk möjliggör omröstning och uppgraderad avelsmekanik
  • Dessutom kommer Unika ankor förenade i förpackningar att köpas tillbaka av Waves, som Sasha Ivanov meddelade idag.

“Perfection” såldes på SIGN Art, ett webbgalleri för blockchain-certifierad digital konst. SIGN Art, som skapades 2018, är den första NFT-marknaden på Waves blockchain och har för närvarande över 170 artister med totalt 1245 droppar och 627 försäljningar. Minting on SIGN Art är gratis och publiceringsavgiften är $ 1 per utgåva, vilket kan vara unika utgåvor eller i uppsättningar om tio.

“SIGN Art utnyttjar omedelbara transaktioner med Waves Protocol och en mycket låg avgift för att erbjuda en miljövänlig (PoS) Digital Art & NFT-marknadsplats. SIGN Art innehåller unika funktioner som certifiering av konstverkskällor och öppet “BID” -system med flera valutor samt lat mynta (mynt på begäran om köp) som möjliggör gratis NFT-prägling. Vår sekundära marknad förväntas komma igång detta kvartal, varefter vi planerar att studera det möjliga genomförandet av DeFi och Governance runt plattformen och dess SIGN-token, säger Christophe Verdot grundare av SIGN Art.

För mer information gå med i Waves Duck Hunters-communityn och kolla ett “Duck Paper” med detaljerad ekonomi.Source link

Related posts

IDEX avslöjar hybridlikviditetspooler som smälter samman kärnelement i orderböcker och AMM »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Cosmos möjliggör överföring av tokener mellan Blockchain-kommunikation (IBC) »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Norskregistrerad bitcoin plånbok / utbytesapp BitGate går live »CryptoNinjas

Bitcoinguide