Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Wallstreetbets ropar ut Cryptocurrency Scam med sin likhet


Wallstreetbets-kollektivet har förnekat sitt engagemang i Wallstreetbets-kryptovalutan. Ett Reddit-inlägg av u / OPINION_IS_UNPOPULAR hävdar att ett ex-mod är bakom bluffen, som han beskriver som ett “kryptopyramideschema.”

I februari, på höjden av Wallstreetbets mani, visade det sig att mods hade splittrats över ett potentiellt filmavtal. En maktkamp uppstod och ledde till att gruppen som motsatte sig att affären startades. Efter ett inlägg som begärde återinförande av den avskedade gruppen som hade över 9000 röster, gick Reddit in för att ta bort moderatorerna och återställa normaliteten. Men med så mycket komplexitet i historien, vem kan man lita på?

Wallstreetbets förnekar att skapa en kryptovaluta

Som en kommentar till Wallstreetbets-kryptovalutan distanserade u / OPINION_IS_UNPOPULAR sin grupp från projektet och sa att det inte har något att göra med den riktiga Wallstreetbets-publiken.

Han sa att det är ett nytt försök från gruppens vanärade grundare att tjäna pengar på rörelsens popularitet. Tillägg, andra försök inkluderar nätfiskeanvändare, en betald mentorgrupp, reklam, förvandling av optionshandel till en esport, samt den tidigare nämnda filmavtalet.

”Vi är starkt anti-monetarisering. Denna bluff har inget att göra med oss. ”

Wallstreetbets sköt till berömmelse efter sitt inflytande på aktiekursen i GameStop och AMC Cinema och senare Dogecoin. Flera Wall Street-hedgefonder fick en blodig näsa från att kortsluta dessa aktier.

Rörelsen blev en symbol för människors makt över stora ansiktslösa företag som försöker dra nytta av elände. Den politiska filosofen Slavoj Žižek betonade ironin i efterdyningarna där Wall Street krävde statlig intervention.

“Vi befinner oss i en situation där Wall Street, modellen för korrupt spekulation och handel inom handeln, alltid per definition motstår statlig intervention och reglering, nu motsätter sig orättvis konkurrens och kräver statlig intervention.”

Vad erbjuder det?

Wallstreetbets kryptovalutaprojekt beskriver sig själv som en samhällsägd och driven decentraliserad applikationsversion av r / wallstreetbets.

”WSB DAO skapades för att öppet uppmuntra det fria flödet av allmän information och åsikter till handlingsbara resultat. Så att vem som helst, överallt kan YOLO tillsammans som en. ”

Även om det beskriver sig själv som en chattapp för sociala medier, kommer förvirring när vitboken avslöjar en handelsplattform. Det verkar erbjuda tokeniserade portföljer som innehåller GameStop (GME), AMC Entertainment (AMC), Nokia (NOK), Blackberry (BB), iShares Silver Trust (SLV), Tesla (TSLA), Apple (AAPL) och Virgin Galactic (SPCE) ) lager.

$ WSB-tokeninnehavare röstar för att besluta om ombalansering och exponering av vart och ett av dessa instrument inom “Börshandlade portföljer.”

Användarna uppmanas att logga in med MetaMask, välja en “Exchange Traded Portfolio”, av vilka det finns tre, DeFi, Stonks 1 och Stonks 2. Skicka sedan USDC till relevant smart kontrakt och få tillbaka ETP-tokens. Dessa representerar en andel av de underliggande ETP-tillgångarna.

WSB-dapp slutförde sitt initiala DEX-erbjudande (IDO) på Binance Smart Chain-startplattan den 20 april.Source link

Related posts

Craig Wrights advokatbyrå beviljade tillstånd från High Court att betjäna Bitcoin.org-operatörskobra – Bitcoin News

Bitcoinguide

Crypto Exchange Luno säger att Sydafrikas kryptohandel domineras av unga människor – utbyter Bitcoin News

Bitcoinguide

Abkhasia planerar att kriminalisera kryptodrift när energikrisen fördjupas – förlänger tillfälligt förbud – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide