Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Wallstreetbets återställer förbud mot kryptovalutadiskussioner med hänvisning till Bloomberg-täckning – Nyheter Bitcoin News


Moderatorerna för det berömda Reddit-forumet Wallstreetbets, kända för att sätta Gamestop (GME) aktiekurser på kartan som ett världsomspännande trendämne, tog upp ett förbud mot alla diskussioner relaterade till bitcoin, ethereum och dogecoin. Beslutet har dock vänt om efter en nyligen publicerad Bloomberg-artikel.

Bitcoin, Ethereum, Dogecoin fick diskutera bara en dag

Den 14 april 2021 utgav Wallstreetbets-moderatorer ett uttalande och kommenterade varför de har förbjudit kryptorelaterade diskussioner inom sina trådar, med hänvisning till att dess huvudfokus är aktiemarknaden. De fortsatte att utarbeta saken:

Efter mycket överläggningar har vi beslutat att tillåta diskussion om endast BTC, ETH och DOGE endast i en daglig Crypto-diskussionstråd för att inte belasta alla med kryptospam. Alla regler kommer fortfarande att gälla utanför tråden men för tillfället behåll den i den dagliga tråden bara när vi mäter om det är något som är rätt för vår sub. Bara för att vara tydlig är vi inte en kryptounderreddit. Vi försöker bara hitta en plats åt er i vår underredigering.

Beslutet att tillåta bitcoin (BTC), ethereum (ETH) och dogecoin (DOGE) -diskussioner av Wallstreetbets lockade många kommentarer till uttalandets tråd.

Vissa användare skämtade till och med med den senaste Coinbase-noteringen på aktiemarknaden. ”Ah, någon måste ha köpt en position till COIN. Bra timing mods, säger en Reddit-användare.

Bloombergs täckning hjälpte till att vända förbudet

I kölvattnet av beslutet upprepade massmedia tillkännagivandet, som Bloomberg, som skrev en artikel med rubriken “Wallstreetbets Bows to Crypto Wave, möjliggör Bitcoin-diskussion.”

En sådan artikel, plus andra som publicerades i pressen, missnöjde Wallstreetbets, som återinförde förbudet på torsdagen.

En moderator kommenterade i tråden ”RIP WSB CRYPTO 4 / 14-2021 – 4 / 15-2021”:

På grund av artikeln som skrevs @bloomberg som på något sätt kände att ‘Wallstreetbets Bows to Crypto.’ Kryptodiskussion är förbjuden på obestämd tid. Jag har läst en massa dumma artiklar skrivna om WSB. Den här tar kakan. PS Som alltid. Var respektfull.

Wallstreetbets medlemmar gjorde rubrikerna i början av 2021 för att pumpa nästan 2000% av videospelförsäljaren Gamestops aktiekurser via kort pressning.

Vad tycker du om det beslut som fattats av Wallstreetbets? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Elon Musk säger att innehav av Bitcoin är mindre dumt än kontanter, ifrågasätter Peter Schiff’s påståenden om pengar och BTC – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Treasury Secretary Yellen säger att USA inte har ramverk ‘upp till uppgiften’ för att reglera kryptovalutor – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

S&P lanserar index för Bitcoin, Ethereum och ‘Crypto Mega Cap’ – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide