Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

VR Content Platform Dvision Network to Auction Crypto Celebrity Avatar och andra begränsade upplagor NFT


Dvision Network, det blockchainbaserade ekosystemet för virtuell verklighet (VR), har tillkännagett införandet av fem NFT-tecken i begränsad upplaga, som ska auktioneras ut senare i månaden. Dessa NFT är de första bland många unika tokens som introduceras av projektet eftersom det fortsätter att förbättra VR-industrin.

NFT: erna i begränsad utgåva kommer att auktioneras på OpenSea – en ledande decentraliserad NFT-handels- och auktionsplattform för att markera Dvisions egen primära NFT-marknadsplats kommande lansering. De som framgångsrikt bjuder på auktionen för att förvärva dessa värdefulla kryptotillgångar kommer också att bli berättigade till vissa privilegier inom Dvision-ekosystemet, inklusive tillgång till NFT från andra begränsade upplagor och DVI-tokenincitament. En av de fem begränsade utgåvorna av NFT är avatarprototypen för kändisar i kryptovärlden, som har blivit mittpunkten för hela övningen.

”Vi har för avsikt att leverera sådana unika NFT-objekt till de potentiella Dvision Network-användarna för att lägga till de roliga elementen till deras gamified metaverse ekosystemupplevelse och låta dem spela glatt och surfa över den virtuella verkligheten och den öppna världen via användningen av kändisfigurerna, ” sa JungHyun Eom, VD för Dvision Network

De auktionerade NFT: erna kan användas inom Dvision-metaversen och handlas på primära och sekundära NFT-marknader.

Dvisions vision för virtuell verklighet

Dvision är ett bland en handfull kryptoprojekt i VR-segmentet. Projektet syftar till att förbättra utrymmet genom att ta itu med de befintliga utmaningarna kring innehållskvalitet, anpassning, marknadsutvidgning och upphovsrättsskydd på VR-innehållsmarknaden. De tre primära tjänsterna i Dvision-nätverket som gör det möjligt inkluderar:

  • VR-City – ett offentligt utrymme inom den virtuella världen för användare att besöka och uppleva ett varierat utbud av VR-innehåll.
  • VR-Space – en funktion som gör det möjligt för privatpersoner och företag att skapa ett eget virtuellt utrymme
  • VR-marknaden – en offentlig plattform för användare att handla sina VR-artiklar

Medan användningen av blockchain-teknik gör det lättare att spåra och upprätthålla upphovsrättsskydd, uppmuntrar tillgången till andra resurser på en öppen, lättillgänglig plattform samhällsdeltagande i det virtuella verklighetsutrymmet. Den samarbetsmiljö som Dvision Network erbjuder kommer att hjälpa enskilda utvecklare, studior, företag, annonsörer och slutanvändare att gå samman för att skapa och konsumera kvalitetsinnehåll av virtuell verklighet.

Dvision Network etablerar ett starkt partnernätverk för att göra sitt ekosystem säkert, användarvänligt och lättillgängligt. Det har redan gått samman med Chainlink, Blockchain Game Alliance, Blockwater Capital, Matic, Arkane Network, Coinbase Custody, Upbit Safe och mer.

DVI i Dvision Network

Dvision blockchain-nätverket bygger på Ethereum-protokollet och drivs av DVI-verktygstoken. DVI är också den föredragna betalningsmetoden inom Dvision-ekosystemet där användare, utvecklare och annonsörer kan köpa och sälja digitalt innehåll, marknadsföra sina företag och till och med få sitt eget utrymme i den virtuella världen genom att satsa.

I en annan milstolpe har Bithumb Korea listat handelsparet DVI / BTC på plattformen. Snart kommer det att inkludera DVI / KRW efter projektets prestanda i den nyligen avslutade “BTC Open” -händelsen. Andra börser som listar DVI inkluderar CoinOne, Uniswap och Hoo.

NFT-auktionen i begränsad upplaga kommer att hjälpa till med ytterligare antagande av Dvision Network. Det ger samhället en möjlighet att förvärva en unik digital tillgång och få ytterligare eviga fördelar inom ekosystemet.

Bild av dongpung från PixabaySource link

Related posts

Hermez listor på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

USA: s regering kommer inte att tillåta att företag fortsätter att ersätta dollar med Bitcoin, varnar investeringsrådgivare – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

IQONIQ FanEcosystemets IQQ-listor på Bittrex Global

Bitcoinguide