Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Victor Gherbovet blir co-CEO på Admiral Markets Group


Admiral Markets Group, som nyligen omvandlas till Admirals, har utsett Victor Gherbovet till sin vice verkställande direktör och ersätter Jens Chrzanowski från toppunkten.

Gherbovet är en långvarig anställd på Admiral Markets och tillbringade nästan de senaste 13 åren i flera roller inom gruppen. Han gick med i mäklaren som chef för dess rumänska filial 2008 och blev senare ESEU: s chef.

Tillsammans med sin nya vd-roll kommer Gherbovet att fortsätta sitta i styrelsen för Estlandsbaserade Admiral Markets Group AS, bekräftade företaget till Finansmagnater. Chrzanowski kommer också att fortsätta sin position i styrelsen.

Ett händelserikt år för amiraler

Förändringen i ledningen kom när Admiral Markets-marknader ommärktes till Admirals tidigare denna månad. Dessutom gjorde mäklaren rubriker nyligen eftersom de årliga vinsten för 2020 hoppade 340 procent på grund av detaljhandeln.

Föreslagna artiklar

Visa din handelstalent på Trader’s Arena 2021 Gå till artikeln >>

Victor Gherbovet
Victor Gherbovet

”Precis när vi firade ett viktigt landmärke med ommärkning till amiraler, går vi ständigt framåt. Vi vill utöka vår framgångshistoria och störa FinTech-världen, säger Gherbovet i ett uttalande som delas med Finance Magnates. ”Jag är glad att vara i en ny position och berätta om mina lärdomar från de år jag har varit en del av amiralerna. Det kommer med stort ansvar och ära att stödja amiraler i deras resa. ”

Gherbovet var i sin tidiga karriär Key Account Manager på Asito Kapital mellan september 2006 och maj 2008. Innan detta var han kreditansvarig på EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca, visar hans LinkedIn och gick med i februari 2005.

”Vi har ett rekordantal kunder med oss. Vi har öppnat oss för nya regioner och har utvidgat våra erbjudanden och tjänster till ett nybörjarsegment. Vi har en mycket okomplicerad vision för 2030- att ge ekonomisk frihet till 10 miljoner människor över hela världen. Jens har varit en nyckelperson som har hjälpt till att nå våra mål samtidigt som vi har behållit vår position som kvalitetsledare inom branschen, ”

Sergei Bogatenkov
Sergei Bogatenkov, ordförande och vd på Admiral Markets, tillade.

”Nu överför Jens sin roll som co-CEO till Victor. Vi har ambitiösa planer framför oss. Jag är glad att vara på resan med ett så enastående team för att nå våra mål. ”

Source link

Related posts

EmiSwap DEX samlar $ 1,4 miljoner i ESW-tokenförsäljning; erbjuder återbetalning för alla Ethereum-gasavgifter »CryptoNinjas

Bitcoinguide

PotCoin lanserar nya skrivbords- och mobilplånböcker; NFT-skattejakt med över $ 150 000 i priser »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Hårdvarubaserad SpiderDAO distribuerar framgångsrikt testnät på Discord »CryptoNinjas

Bitcoinguide