Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

VET-innehavare inte imponerade av VeChains nya toppar


VeChain gjorde rubriker efter att ha uppnått en ny heltidsnivå på $ 0,106 under de senaste timmarna. Även om en ökning av vinsttagande verkar överhängande har VET mer utrymme att gå upp.

VeChain riktar sig mot högre höjder

En ny Twitter-undersökning genomförd av Real Vision frågade kryptovalutaentusiaster om Hedera Hashgraph, Ravencoin eller VeChain var det mest undervärderade altcoinet på marknaden.

Ungefär 66% av mer än 140 000 respondenter tror att VET inte har insett sin uppåtriktade potential trots sitt nätverksverktyg.

Även om leveranshanteringstoken har lagt en kikspecifik avkastning på över 460%, men marknadsaktörerna tror att det finns mer utrymme för tillväxt.

Efter den hausseartade känslan bröt VET nyligen ut ur en symmetrisk triangel som utvecklades på sitt 4-timmarsdiagram under de senaste två veckorna.

Den plötsliga uppgången gjorde det möjligt för VET att stiga till en ny heltidshöjd på $ 0,106. Även om vissa investerare kan dra nytta av den senaste prisåtgärden för att bokföra vinster, antyder detta tekniska mönster ytterligare vinstervid horisonten.

VeChain-prislista för amerikanska dollar
VET / USD på TradingView

Genom att mäta höjden på triangelns y-axel och lägga till den i brytpunkten på $ 0,095, förutser den att VeChain är beredd att öka ytterligare 6,30%.

En sådan hausseartad projektion sätter VET: s marknadsvärde till ett nytt rekordhögt värde på $ 0.113.

Utlämnande: Vid tidpunkten för pressen innehade författaren Ethereum och Bitcoin.

Source link

Related posts

Bitcoin korsar $ 60.000 och ställer in en ny rekordhög

Bitcoinguide

VeChain Hits All-Time High, men tekniken stavar problem

Bitcoinguide

Hur denna miljonärekonom handlar om kryptoprognosmarknader

Bitcoinguide