Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Venezuelanska vakter beslagtar 76 Bitcoin gruvriggar på grund av “inkonsekvenser” i transportdokument – Mining Bitcoin News


Det bolivariska nationalgardet i Venezuela (GNB) är känt för att ha en tuff hållning mot förfalskningar av kryptoråd, eftersom flera operationer har tilldelats för att bekämpa problemen under de senaste månaderna. Den här gången beslagtog de venezuelanska myndigheterna 76 gruvutrustningar efter att ha påstått ha upptäckt inkonsekvenser i transportdokumentationen.

Rigs är antagligen ASIC gruvarbetare

Enligt ett pressmeddelande som publicerades av GNB ägde förfarandet rum i en kontrollpunkt i staten Bolivar, särskilt i Puente Angostura.

En person transporterade bitcoin (BTC) gruvutrustning på ett Ford-fordon Triton, och han stoppades av militära enheter i ett rutinmässigt kontrollförfarande, uppgav myndigheterna.

Det bolivariska nationalgardet upptäckte emellertid vissa ”inkonsekvenser i dokumentationen” som krävs för att transportera kryptoreggarna lagligt.

Medlemmar av militären fortsatte sedan att beslagta de 76 bitarna av bitcoinbrytningsutrustning, eftersom de misstänkte att dokumentationen inte uppfyllde kraven för cirkulation, ägande och drift av bitcoinbrytningsriggarna.

Även om GNB inte specificerade vilken typ av gruvvarumodeller som beslagtagits antas det att alla är ASIC-gruvarbetare inom rack på grund av det foto som publicerades i pressmeddelandet.

Dessutom verkar bilden visa en större rigg än den som rapporterades i GNB: s tillkännagivande, eftersom varje räknat rack har tillgång till upp till sex gruvarbetare.

Crypto Mining är lagligt i Venezuela

Venezuela legaliserade bitcoinbrytning förra året efter dekretet utfärdat av National Superintendency of Crypto Assets and Related Activities (Sunacrip).

Som en del av de nya reglerna måste alla enheter och personer som är intresserade av laglig gruvdrift av bitcoin och andra kryptovalutor nu ansöka om licens från byrån.

Dekretet resulterade i att skapa en National Digital Mining Pool (NDMP), ett organ som “försöker samla alla gruvarbetare som verkar på det venezuelanska territoriet.”

Begränsningar gäller dock fortfarande för vissa kryptogruvsaktiviteter. Den venezuelanska regeringen förbjöd gruvdrift i alla kvarter med låg inkomst med subventionerat bostad.

Vad tycker du om Venezuelas GNB-operation mot gruvarbetaren? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Lär dig mer om Bitcoin så att du intelligent kan investera i kryptovaluta

Bitcoinguide

Ethereum återvinner 100 SMA, vad betyder detta för tjurarna

Bitcoinguide

Lisk presenterar agenda för årliga Blockchain Developer Event Lisk.js, som äger rum 21-22 maj

Bitcoinguide