Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

VeChain Technicals stavar problem för tjurarna


Viktiga takeaways

  • VeChain har minskat med mer än 10% från den senaste höjden på nästan $ 0,10.
  • Prisåtgärden som ses sedan början av året antyder att yrkesutbildningen är redo att återgå till 0,06 dollar innan den studsar tillbaka.
  • En teknisk indikator validerar det pessimistiska scenariot ytterligare.

Dela den här artikeln

En viktig motståndsnivå har avvisat VeChains uppåtgående trend. Nu verkar VET grundas för ytterligare förluster eftersom flera säljsignaler dyker upp.

VeChain blinkar flera säljsignaler

VeChain uppvisade stora vinster under hela mars och ökade med nästan 150%. Myntet öppnad den månatliga handelssessionen till ett minimum av 0,04 $ och kraftigt till en ny höjdpunkt på nästan 0,10 dollar den 22 mars.

En våg av vinsttagande drabbade yrkesutbildningen efter toppen och pressade marknadsvärdet med mer än 23%. Även om priserna delvis har återhämtat sig, kan den tjugonde största kryptovalutan genom marknadsvärde vara bunden till ytterligare förluster.

VET har funnits i en stigande parallell kanal sedan december 2020. Varje gång VET har stigit till kanalens övre gräns sedan dess inträffar ett avslag som driver priserna till nedre kanten. Från denna punkt tenderar det att komma tillbaka.

Om denna prisåtgärd upprepas kan det senaste avvisandet från motståndstrendlinjen vara tillräckligt viktigt för att skjuta VeChain mot kanalens nedre gräns på $ 0,06 innan den studsar tillbaka.

VeChain-prislista för amerikanska dollar
VET / USD på TradingView

Tom DeMark (TD) sekventiell indikator ger trovärdighet till de pessimistiska utsikterna. Detta tekniska index presenterade säljsignaler i form av gröna nio ljusstakar i både vecko- och 3-dagarsdiagrammet.

De baisseartade formationerna förutsäger att VeChain kommer att spåra igenom en till fyra ljusstakar innan upptrenden återupptas.

VeChain-prislista för amerikanska dollar
VET / USD på TradingView

Trots det dystra worst case-scenariot betyder kryptovalutamarknadens oförutsägbarhet att det inte är uteslutet att hausseartade marknadsutsikter. Bull investerare tryck VeChain över det senaste högsta värdet på nästan 0,10 dollar för att undvika ytterligare förluster.

En sådan uppgång skulle sannolikt generera FOMO bland marknadsaktörerna eftersom VET kommer att gå in i prisupptäckt läge. Under sådana unika omständigheter kan denna kryptovaluta gå vidare till 0,11 dollar eller till och med 0,12 dollar.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Instadapp lanserar Governance Token, introducerar “DeFi Smart Layer”

Bitcoinguide

Paxful säger att Bitcoin-köpare är säkra från dataintrång

Bitcoinguide

Elon Musk kommer att ge “fullständigt stöd” till Dogecoin om stora innehavare säljer

Bitcoinguide