Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

VeChain ska konsolideras före nästa större prisrörelse


Efter en ny omröstning somanses VeChain, en av de mest undervärderade altcoinsna på marknaden, inledde en uppåtgående trend som har sett den göra nya rekordhöga toppar.

VeChain kan sakta ner

Salesforcebeslut att börja testa företags adoption idéer på toppen av VeChainThor blockchain har varit katalysatorn trycktedenna kryptovaluta till nya horisonter.

VET: s marknadsvärde har stigit med nästan 70% sedan tillkännagivandet gjordes, från $ 0,106 till ett nytt rekordhögt värde på 0,176 dollar.

VeChains senaste prisåtgärd verkar ha format en tjurflagga i timdiagrammet. Uppgången på 39% mellan 8 och 10 april skapade mönstrets flaggstång, medan den tre dagar långa konsolideringsperioden som följde utvecklade flaggan.

Nu när yrkesutbildningen har stigit över 28% för att nå tjurflaggans mål på 0,176 dollar har två avgörande prishinder uppstått, vilket sannolikt kommer att avgöra vart det är på väg nästa.

VeChain-prislista för amerikanska dollar
VET / USDT på TradingView

Området mellan 200% och 141,4% Fibonacci retracement-nivån (mätt från 10 april högst på 0,148 dollar till 12 april lågt på 0,127 dollar) kan betraktas som en rimlig handelsfri zon. Endast en ljusstake per timme nära eller över detta viktiga intresseområde skulle avgöra om VeChain är bunden för ytterligare vinster eller är redo att återspåra.

Att stänga över 200% Fibonacci retracement-nivå på $ 0.168 kan leda till en annan hausseimpuls mot $ 0.181 eller $ 0.195.

Under tiden kan en ökning av försäljningsorder som skjuter VET under $ 0,156-stödet vara tillräckligt stor för att antända en korrigering till $ 0.148 eller $ 0.144.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.Source link

Related posts

Kryptomarknaden är nu värt mer än 1 biljon dollar för första gången när Bitcoin träffar rekord över 38 000 dollar

Bitcoinguide

Ripple samarbetar med Novatti Group om XRP-antagande

Bitcoinguide

Mystery Buyer släpper 900 000 dollar på CryptoPunks Splurge

Bitcoinguide