Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

VeChain på väg mot ett paraboliskt möte? Analytiker svarar


I en opinionsundersökning genomförs via Real Visions Twitter-handtag har en överväldigande majoritet röstat för att VeChain (VET) är den mest undervärderade kryptovalutan på marknaden. Med 140 000 användare som deltog och 65,8% av rösterna gick VET över Hedera Hashgraph (HBAR) och Ravencoin (RVN).

En analytiker som heter ”VeChain Justin” lade till omröstningsresultaten till sitt hausseartade fall om denna kryptovaluta. VeChains community håller på att rösta för att modifiera eller upprätthålla transaktionsavgifter på blockkedjan VeChainThor.

Analytikern tror att resultatet av denna omröstning kommer att gynna avgiftsreduktion, kostnadsoptimering för företag som arbetar med blockchain och följaktligen kommer det att öka antalet yrkesutbildning under 2021. VeChain Justin sa:

Jag är extremt hausse på VeChain. Mer än någonsin tidigare på grund av omröstningen om att minska basgaspriset. Förstå eller bli kvar. Eftersom tjurarna upprepar sig för döva öron. Alla vägar pekar på massadoption. Vi månar 2021. 100%. Noll tvivel.

VeChain Foundation har gjort en uppdatering av omröstningsprocessen som kommer att avslutas om några dagar. Hittills har mer än 800 noder röstat på VeVote-plattformen. Med 525 röster och 73,39% föredrog majoriteten minskningen av avgifterna till 1% av det aktuella priset, 1e13 wei.

VeChain spårar Cardanos (ADA) pris?

VET handlas för närvarande till $ 0,09 med vinster på 3,9% på veckodiagrammet. Under den senaste veckan har VET: s pris ökat med 15% och imponerande 112% på månadsdiagrammet. Under året har kryptovalutan ökat med över 2800%.

VeChain VET
VET med måttliga vinster i 24-timmarsdiagrammet. Källa: VETUSDT Tradingview

Med tanke på VET: s prisåtgärd uppgav VeChain Justin att intradagstabellen har skapat en tjurflaggformation. Därför näringsidkaren förväntar sig:

Prisåtgärd på grund av att bryta och gå paraboliskt. Inringat område av betydelse (…). Letar du efter en studsande linje eller flaggbrytning för att bli parabolisk. 2.618 Fib @ 24 cent. Välsigna oss kryptogudar.

VeChain VET
Källa: VeChain Justin

När man jämför VET: s diagram med Cardanos ursprungliga symbol, ADA, uppgav näringsidkaren att de är “för lika att ignorera.” För ett år sedan handlades ADAs pris under 0,10 USD och sedan dess har det haft en bull-run med 3 804% vinster som nådde 1,21 $ vid tidpunkten för publiceringen. Analytikern uppgav:

Likheten med ADA-diagram är för nära för att ignoreras. Tänk dig att det följer igenom och vi går paraboliska. Extrapolerade mätningar visar ett prismål på 0,77 dollar runt första veckan i juli! Kan du föreställa dig? #VeFam förtjänar det. Snälla gör dem alla rika.

I sin senaste rapport uppgav VeChain Justin att de veckovisa tidsramarna närmar sig hans mål. Analytikern tittar på en breakout för att VET ska nå 0,10 $ och sedan fortsätta att trycka in i okänt territorium. Han tillade: “Månen är runt hörnet”.

Source link

Related posts

Här är varför Bitcoin-priset kan kämpa för att få fart över 57,5 ​​tusen dollar

Bitcoinguide

Hur Bitcoin över $ 60.000 kan skapa mer uppåtgående rörelse

Bitcoinguide

Holländsk politisk kandidat sätter upp ‘Bitcoin Is the Future’ -skyltarna med laserögon – Utvalda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide