Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

VeChain håller sin mark mot björnarna, kan den nå $ 1?


VeChain (VET) har flyttat i sidled i det dagliga diagrammet medan stora kryptovalutor blöder ut under de lägre och högre tidsramarna. I veckodiagrammet och månadsdiagrammet har VET en imponerande 11,4% respektive 140% trend motsatt det allmänna marknadssentimentet.

VeChain VET VETUSDT
VET rör sig i sidled i det dagliga diagrammet. Källa: VETUSDT Tradingview

Den anonyma näringsidkaren VeChain Justin delade diagrammet nedan via Twitter för att visa att VET är på en hausseartad bana. Enligt näringsidkaren bildade VET ett inverterat huvud och axlar (H&S) mönster på lägre tidsramar. Vanligtvis en indikation på en vändning av baiss till hausse, detta mönster ogiltigförklarades men bildade senare ett stigande triangelmönster. Handlaren sa det följande:

I steg 5 (visas i diagrammet) behöver du studsa från support till breakout och fortsätta trenden. #VeChain-handelsåtstramning. Det här är spännande.

VeChain VET VETUSDT
Källa: VeChain Justin

Ett stigande triangelmönster pekar på ett troligt utbrott i prisåtgärden. Med motstånd på $ 0,27 och stöd över låg- och mellanområdet på $ 0,20. På denna prisstruktur pekar Fibonacci-förlängningen mot ett mål på 0,34 dollar. Handlaren tillade:

ett konservativt scenario med lägre trendlinje som sitter på det 60 dagars glidande genomsnittet @ 0.2280 och tar 1-2 dagar längre tid att slutföra. Använda wicks och MA här. Allt under 0,2300 verkar vara ett bra köp med tanke på styrkan i VeChain.

Vad ligger bakom VeChains pump?

VET: s starka prisåtgärd kan stödjas av fem huvudfakta som pseudonymforskare “ProfessorSD” sa. Det stora antalet företagspartnerskap från enheter som PriceWaterhouseCoopers (PwC), Groupe Renault, DNV GL och andra, som försöker anta, implementera eller skapa sina egna lösningar och produkter ovanpå blockchain VeChainThor.

Dessutom uppkomsten av plattformen i Kina. Den nationella regeringen i detta land verkar vara mer öppen om sitt stöd för yrkesutbildning. Som bevis i en nyligen publicerad rapport från den kinesiskt stödda TV-kanalen Shanghai Media Group (SMG) finns det ett växande intresse för blockchain-teknik och dess tillämpning på VeChainThor och andra nätverk.

ProfessorSD hävdar att VET: s pris till $ 1 och $ 3,5 är ett “enkelt mål” och lagt till tre mote potentiella hausseartade faktorer: en potentiell notering på Coinbase, tre partners (BYD, BMW och Bayer) kommer live på denna plattform och utsläpp av en ” Vaccinpass ”med Cypern för europeiska länder.

I ett alternativt scenario sa analytikern Justin Bennet att det är möjligt för VET att se över det högre intervallet på $ 0,10 och till och med testa mycket lägre nivåer om “saker blir riktigt fula”. Bennet Lagt till:

Alternativet är att yrkesutbildning stänger idag över 20 cent, allt möter imorgon, och vi lever alla lyckligt. Jag kastar det här kortsiktiga baisscenariot där ute så att du är beredd för alla fall.

Source link

Related posts

Hur Decentraland erbjuder vinster med digitala fastigheter

Bitcoinguide

Bridge Oracle lanserar snart Mainnet

Bitcoinguide

Microsoft och Enjin utfärdar Minecraft-kompatibla Blockchain-samlarobjekt – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide