Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

VeChain 2021 Forbes Blockchain, Bullish Move In Sight?


Upp 150,3% de senaste 14 dagarna handlade VeChain (VET) till 0,23 $ med 15,6% och 84,4% vinst i det dagliga respektive veckodiagrammet. Förutom rallyt firade företaget en stor milstolpe som kan ge en ny impuls till företagets antagande.

VeChain VET VETUSDT
VET med starka vinster i det dagliga diagrammet. Källa: VETUSDT Tradingview

Via sitt Twitter-handtag meddelade VeChain Foundation att VeChain nämndes 2021 Forbes Blockchain 50. Firet för sitt tredje år skapades detta evenemang för att erbjuda en “definitiv redovisning” av de företag som använder blockchain-teknik och kryptovalutor.

Forbes förklarar att Bitcoin och blockchain har blivit vanliga under 2020. Med ett växande intresse och användning i många sektorer har denna teknik en verklig inverkan i företagsvärlden. Forbes sa:

Bitcoin och blockchain har gått mainstream. Bitcoins 2020-stigning fångade uppmärksamheten hos C-suite-chefer över hela världen; inte bara använder företag den teknik som ligger till grund för Bitcoin för att utföra uppgifter som att stämma av fakturor och verifiera produktens härkomst, men dussintals håller nu Bitcoin som en finansiell tillgång.

Listan inkluderar mjukvaruföretaget MicroStrategy, ledd av Michael Saylor; Ant Group, grundat av den tidigare verkställande ordföranden för Alibaba Group; Binance, Coinbase, PayPal, Samsung, Square och andra. VeChain Foundation sa:

Blockchain omvandlar försörjningskedjan och spårbarhetsindustrin, vilket eliminerar ineffektivitet. Tack, Archana Sristy, för att du nämnde #VeChain i Forbes Blockchain 50 2021! Vi är stolta över att driva Walmart Kinas livsmedelsspårningsplattform.

VeChains (VET) senaste prisåtgärd manipulerad?

Handlaren Justin Bennet har varit hausse på VeChains inhemska token VET. Han tror dock att 24-timmarsrallyt kan ha orsakats av en “stor Discord-grupp”. Bennet klassificerade tokens rally som oorganisk och sa att det fanns manipulation i gårdagens prisåtgärd. han Lagt till:

Att säga att det fanns en samordnad yrkesutbildningspump på fredagen tar inget bort från grunden bakom VeChain. Förtjänar yrkesutbildning att vara där det är? Oh ja. Jag har sagt flera gånger att jag tror att det går $ 1 till $ 3 i år.

Discord-gruppen som Bennet hänvisar till har cirka 200 000 medlemmar och deras påstådda drag sammanfaller med en hög handelsvolym för yrkesutbildning i Sydkoreas börser.

Å andra sidan sa näringsidkaren VeChain Justin att yrkesutbildningen är redo för ett “paraboliskt drag”. Enligt diagrammet han delade har VET bildat ett “massivt hausseartat Cup & Handle Pattern”. Förutom en ökning av handelsvolymen kan detta skicka VET till en 377% rally. han Lagt till:

Detta stämmer nära med 4.618 Fib-förlängning. Förvänta dig konsolidering i handtaget före avstängning. $ VET-mål: $ 0,5008.

VeChain VET VETUSDT
Källa: VeChain Justin

Source link

Related posts

Hur IOTA kunde nå $ 1 miljarder dollar i token låst före Chrysalis 2

Bitcoinguide

PINT för att tokenisera exponeringen för de bästa Polkadot-initiativen – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur en pool lyckades producera Cardanos första Quantum-block

Bitcoinguide