Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Varför steg XCM 1400% i år?


Sedan 2021 exploderade på scenen och höjde kryptomarknaden till höjder som aldrig sett tidigare, det finns en växlingstoken som verkligen går för det – CoinMetros token (XCM.) Priset har ökat en ögonvattnande 1416% på bara några månader . Om vi ​​tittar på 10 av de bästa klättrarna från Cryptoslates lista över utbytestoken, slår XCM ut liknande Binance, Uniswap och Huobi.

Så, hur positionerade CoinMetro, detta jätte-dödande, handlare-fokuserade kryptoutbyte sig för att stjäla lunchpengarna till några av de allra största namnen i verksamheten?

Kunder, gemenskap och förtroende

CoinMetros grundare och VD, Kevin Murcko, pekar på utmärkt kundservice (något som beklagligt förbises i kryptosfären), investerarnas och samhällets förtroende och har de funktioner som kryptohandlare letar efter.

”CoinMetro är ganska unikt: vi är en reglerad börs som erbjuder flera fiat på och utanför ramper, även för amerikanska handlare. CoinMetro stöder USD; EUR, GBP och AUD. När det gäller krypto – XRP-handel, förutom de stora, fokuserar vi också på nya tokens med stort löfte ” han sa.

”Jag är också väldigt stolt över CoinMetros supportteam, som har hjälpt oss att uppnå en nästan perfekt 4,9 på Trustpilot. Vi bryr oss verkligen om våra kunder och jag tror att detta återspeglas, inte bara i feedback, utan också det övergripande förtroendet i hela samhället, både handlare och investerare ”, han fortsatte.

”Alla verkar ha en skräckhistoria med kryptostöd. För mig var uppdraget att bygga ett kryptobörs där vårt kundsupportteam löser ditt problem och verkligen bryr sig om dig. Jag kan säga med förtroende att vi har uppnått det och vi fortsätter att växa vårt team när vi går och ser till att alla våra kunder får svar och en lösning i rätt tid. ”

Framgång bortom priset

Utöver XCM: s dramatiska prishöjning har det uppenbarligen skett en enorm mängd arbete bakom kulisserna. Att rulla ut nya produkter och fördubbla vad som fungerar betyder att CoinMetro fick en tillväxttakt på 620% jämfört med året innan 2020.

CoinMetro slutförde också framgångsrikt en crowdfunding-kampanj i början av detta år för att ytterligare överbelasta deras redan fantastiska tillväxtprestanda och lägga till en fin liten båge till ett redan bra 2020.

Att dra in kunder snabbare än någonsin och genomföra konsekventa förbättringar av produkten gav dem 52 gånger ökade intäkter mellan januari 2020 och januari 2021.

Så tecknen är tydliga: du lägger in arbetet, du bygger och stöder ett stort samhälle kring en bra produkt vid rätt tidpunkt och du har framgång.

Vem visste?

Vägen framåt för XCM

Eftersom alla transaktionsavgifter på plattformen är knutna till CoinMetro-token XCM. De har fantastiska planer framåt som att satsa och många andra DeFi-planer på gång för 2021. Det finns också enormt stöd från deras samhälle och investerare i att gå länge efter XCM. Detta kan vara några av anledningarna till att XCM, CoinMetro-token, hoppade från $ 0,04 till $ 0,72 ($ 0,49 vid skrivande stund) på bara några månader.

Det är klart den största vinnaren i utbytestoken XCM – priset har ökat 14 gånger i år, jämfört, har andra utbytesmynt som BNB-myntet också sett enorm tillväxt i år, liksom många andra kryptor. BNB har stigit i pris över 7 gånger i år. Huobi tokens tillväxt mellan årets toppar och nedgångar har varit över 3x. OKEx Chain har dock nått en ganska blygsam ökning med 50% i år.

CoinMetro har stora planer framåt för 2021, både tack vare företagets tillväxt och den senaste finansieringsrundan. Du kan läsa mer om deras planer framöver i år i CoinMetro Q1 2021 Roadmap. Det kommer att finnas många nya högkvalitativa, handplockade tokens listade på CoinMetro i år. Utöver detta antyder de också om ytterligare licensiering och inmatning av B2B-utrymmet i Q4.

2021 verkar verkligen vara CoinMetros år.Source link

Related posts

Bitcoin på baksidan när fokus vänder sig till Powell-tal; Vad du kan förvänta?

Bitcoinguide

Bitcoin Cash planerad för 15 maj – Uppgradering för att ge förbättringar för användare och handlare – Teknik Bitcoin News

Bitcoinguide

Kimchi Premium lägger Bitcoin lägre än Fed Minutes; Vad kommer härnäst?

Bitcoinguide