Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Varför förutspår dessa analytiker ett Bitcoins pris till $ 80.000?


Med Bitcoins pris som knappt håller sig över supportnivån blir indikatorerna mer hausseartade. Efter denna period av sidorörelse kan BTC snart vara redo för ett stort uppåtriktat drag.

Grundarna av Glassnode Yann Allemann och Jan Happel har delat data från företaget som pekar på en hög uppskattning av BTC-priset. Detta beror på att 6 miljarder dollar löper ut i optionskontrakt som förfaller till fredag. Allemann och Happel anges:

Prisförväntningarna för Bitcoin för april är höga med många investerare som satsar sina nya satsningar på $ 80 000.

Bitcoin BTC
Källa: Glassnode

Som bilden ovan visar är en stor del av investerarna på Deribits plattform övertygade om att kryptovalutans pris kommer att lösa sig på dessa nivåer. På samma sätt finns det också en hög volym av samtal för ett Bitcoin-pris till $ 120 000 för samma datum den 30 april.

Påverkar Elon Musk Bitcoins pris?

Till stöd för tjurfallet, Glassnode’s Reserveringsrisk mätvärden indikerar “stark långsiktig övertygelse av innehavare” i det aktuella priset. Företaget uttalade i en färsk rapport och pekade på stort stöd för BTC: s för att ta ett stort hopp:

Det nuvarande förhållandet mellan risk och avkastning att investera och hodl är fortfarande attraktivt jämfört med tidigare $ BTC-cykeltoppar. Nuvarande nivå: 0,008, Ädla toppar:> 0,02

Tidigare meddelade Teslas VD Elon Musk att hans företag började acceptera betalningar i BTC. Entreprenören gjorde ytterligare två stora upplysningar: företaget driver sina egna Bitcoin-noder, vinsten kommer att hållas i Bitcoin. Mysk anges:

Tesla använder endast intern programvara med öppen källkod och driver Bitcoin-noder direkt. Bitcoin som betalas till Tesla kommer att behållas som Bitcoin, inte konverteras till fiatvaluta.

Analytikern William Clemente anser att Musks tillkännagivande strategiskt sammanfaller med de 6 miljarder dollar i optioner som ska löpa ut om några dagar. Clemente tror att många investerare kommer att se att deras kontrakt löper ut värdelöst och på plattformar som stöder sina optioner med fysiska Bitcoin, kan baisseartade investerare köpa mer BTC “för att täcka sina förluster.” Clemente tillade:

Det är värt att nämna att vissa av dessa sätter bara är en säkring av nedåtrisken, mer hänvisar till positioner endast i den korta delen av handeln som inte rullas om.

Bitcoin-priset ligger på 56 904 dollar med små vinster på 1,4% den sista dagen. På sju-dagarsdiagrammet visar kryptovalutan förluster på 1,4%. Börsvärdet är 1,4 biljoner dollar.

Bitcoin med små vinster i 24-timmarsdiagrammet. Källa: BTCUSD Tradingview

Source link

Related posts

Inhemska och utländska köpare förvärvade en ” tokeniserad ” lägenhet i en spansk stad genom att betala med Ethereum – News Bitcoin News

Bitcoinguide

Hip-Hop Star Snoop Dogg säger Bitcoin ‘Här för att stanna’ – Lauds NFTs för att skapa direkt anslutning mellan artister och fans – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Gold is Dead, Bitcoin och Ethereum Are Today

Bitcoinguide