Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Varför Ethereums ostoppbara rally kunde svalna till $ 3 000


Ethereum har sett en rally på 34,5% under veckan. I skrivande stund handlas ETH till 2 976 $ med 1,8% vinst i det dagliga diagrammet. Kryptovalutan har nått en ny topp under de lägre tidsramarna och verkar vara redo att bryta en viktig milstolpe på $ 3.000.

Ethereum ETH ETHUSD
ETH med sidorörelser i det dagliga diagrammet. Källa: ETHUSD Tradingview

Flera experter verkar dock försiktiga på grund av stora motståndsväggar på dessa nivåer. Pseudonym-näringsidkaren “Edward Morra” har följt ETHs prisrally noga de senaste dagarna. Näringsidkaren är “fascinerad” av ETH-prisåtgärder som har visat grunda tillbakadragningar med konstanta grind-ups. På denna prisstruktur, Morra sa:

Den här typen av mönster exploderar antingen med att spränga upp eller spillas ner genom att stoppa, båda ytterligheterna.

Näringsidkaren pekade också på ETH-prisdiagrammet under de senaste tre månaderna när kryptovalutan bröt $ 1.000 och 2.000. Nästan omedelbart efter upplevde priset allvarliga korrigeringar, vilket framgår av diagrammet nedan. Nästa vecka kan vara avgörande för att fastställa Ethereums prisbana på kort sikt.

Ethereum ETH ETHUSD
Källa: Handlare “Edward Morra”

Ytterligare data som delas av Morra och näringsidkaren Byzantine General visar en stor mängd försäljningsorder för ETH till $ 3000 på alla börser. Beställningarna går från 9 miljoner dollar till 30 miljoner dollar. Därför drog de slutsatsen att detta prismål kommer att vara en “utmaning”. Men bysantinsk general anges det följande:

Jag såg väggar som detta till $ 1000 ETH också och de blev ätna för det mesta.

Ethereum ETH ETHUSD
Källa: Bysantinsk general

Ethereum-baserade produkter fick 30 miljoner dollar i inflöden

Till stöd för Ethereums hausseartade fall delade CoinShares Chief Strategy Officer, Meltem Demiros, data om de digitala tillgångsflödena för förra veckan. Demiros företag har fastställt att ETHs hausseartade stämning ökar när kryptovalutan såg 34 miljoner dollar till sina investeringsprodukter förra veckan.

ETH har “tappat” en trend med utflöden som mest märkbart påverkade Bitcoin. Däremot såg den första kryptovalutan efter marknadsvärde ett utflöde på 21 miljoner dollar i sin investeringsprodukt under samma period. Trenden startade efter att BTC: s gruvsektor påverkades av en serie strömavbrott i den kinesiska provinsen Xinjiang. Demiros Lagt till det följande:

(…) förra veckan såg 21 miljoner dollar i BTC-produktflöden, det största utflödet på rekord samma period fick 34 miljoner dollar i flöden till ETH-produkter. Dessa uppgifter indikerar att investerarnas känslor runt ETH är positiva.

Ethereum ETH ETHUSD
Källa: CoinShares Digital Asset Fund Flow Weekly

Institutioner verkar värma upp till Ethereum i hög hastighet. Under den perioden tillkännagav Europeiska investeringsbanken en digital bong baserad på ETH. Seniorredaktör vid den ekonomiska och finansiella skrivbordet för den tyska “Die Welt”, Holger Zschaepitz, anser att detta är bland anledningarna till ETH: s rally.

Source link

Related posts

‘Bitcoin är ett av de mest miljövänliga finansnäten’ – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

IOST samarbetar med Polkadot för genombrott för interoperabilitet över flera kedjor – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Ryska anti-penningtvättande organ kommer att övervaka krypto-till-fiat-transaktioner, säger officiell – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide