Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Varför Cardano har sett en “enorm” topp i utvecklarintresset


Tim Harrison, marknads- och kommunikationsdirektör på Input Output Global (IOG), Cardanos utvecklarföretag, publicerade en jobbannons för en dataingenjör, konsultledare, Java-konsult, lösningsarkitekt och andra positioner på detta företag.

De sökande kommer att ha möjlighet att enligt Harrison bli en del av ett nytt “dedikerat team”. Deras mål kommer att vara att stödja Cardanos växande samhälle.

Dessutom kommer IOG: s nya team att hjälpa till att rädda Cardanos användare “ombord” när plattformen närmar sig sitt tredje HFK-händelse “Alonzo”. Med ett preliminärt utplaceringsdatum för Q3 2021 kommer Alonzo att integrera Cardanos smarta kontraktsplattform Plutus.

Harrison sa nätverket upplever för närvarande ett ökat intresse för utvecklare:

När vi närmar oss att rulla ut #smartcontracts på #Cardano ser vi en ENORM topp i utvecklarintresset. Spännande tider. Så vi bygger ett nytt dedikerat team för att hjälpa till med att tjäna detta snabbt växande samhälle och hjälpa dem att komma ombord.

Enligt IOG: s tillkännagivande har Cardanos utvecklare cirka 300 anställda. Företaget distribueras i över 50 länder runt om i världen och hävdar att det omfattar olika kulturer och människor. Företaget säger följande:

Vi strävar efter att göra samarbete mellan olika människor roliga, spännande och alltid givande. Många företag säger att de “tänker utanför lådan” – för IO Global är det mer, “vi tänker utanför geografin”.

IOG fördubblas på Cardanos Ouroboros Omega

Alonzo är den sista av tre HFC, IOG började implementera dem och Cardanos smarta kontraktsfunktioner med “Allegra” redan 2020. Senare lanserade “Mary” tillsammans med plattformens funktionalitet för inbyggda tokens.

När Plutus sänds live på nätet kommer IOG och Cardanos community att uppnå en viktig milstolpe. De smarta kontrakten kommer att utvidga nätverkets användningsfall och kan ge en ny våg av användare och utvecklare som vill utnyttja dess funktioner.

Efter, som Cardanos uppfinnare Charles Hoskinson uppgav, kommer företaget att fokusera på att utveckla Ouroboros Omega. Hoskinson avslöjade via hans Twitter-handtag den 18 aprilth, ytterligare 1,5 miljoner dollar för projektets budget. Därför kommer dess utveckling och leverans att påskyndas.

Ouroboros Omega kommer att bli den förbättrade versionen av Cardanos nuvarande konsensusmekanism. Lite har avslöjats om uppdateringen, men det kan ge detta nätverk mer säkerhet, snabb finalitet, mer genomströmning och skalbarhet.

ADA handlas till $ 1,24 med 2,7% förluster i det dagliga diagrammet. I vecko- och månadsdiagrammet har ADA 1,9% och 4,7% förluster.

Cardano ADA ADAUSDT
ADA med små förluster i veckodiagrammet. Källa: ADAUSDT Tradingview

Handlare Justin Bennet förväntar sig ADA pris för att se en liknande prisåtgärd som i augusti 2020. Vid det ögonblicket, kryptovaluta när genom en korrigering och tog tillräckligt med impuls för att nå sitt nuvarande pris, som visas i diagrammet nedan.

Cardano ADA
Källa: Justin Bennett

Source link

Related posts

Nigerianska Blockchain-utbildare säger osäkra regler och bedrägerier Långsam antagande av kryptovalutor – Intervju Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur Ethereum överträffade Bitcoin med 250% sedan starten

Bitcoinguide

Ikonisk ‘Obey’ Street Artist Shepard Fairey för att auktionera en NFT-väggmålning på Superrare – Bitcoin News

Bitcoinguide