Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Varför ADA kan gå hetare än Bitcoin och göra 10x vinster


Efter att ha brutit in kryptotop 10 efter marknadsvärde och med 3,597% vinster under det senaste året verkar Cardano (ADA) ligga lågt. I skrivande stund handlar ADA till $ 1,24 med 1,7% vinst i det dagliga diagrammet och 6,4% i veckodiagrammet.

Cardano ADA ADAUSDT
ADA rör sig i sidled i 24-timmarsdiagrammet. Källa: ADAUSDT Tradingview

Cardanos ursprungliga token och dess plattform går mot en stor milstolpe. Inriktning på ett Q3-inträde i DeFi med Hard Fork Combinator Alonzo.

Bulliga investerare satsar på ADAs ytterligare uppskattning. Analytikern Justin Bennett hävdar att denna token nästa rally kommer att ske i slutet av april. Vid denna tidpunkt borde IOG testa sin plattform för smarta kontrakt, Plutus.

För en dag sedan sa Bennet att bygga en “stor” ADA-position och satte support till $ 1,10 till $ 1,30. Under nästa månad, enligt analytikern, kan ADA gå så högt som $ 10.

På Cardanos ursprungliga token senaste prisåtgärd sa analytikern att det att röra sig i sidled är en indikation på ett “rättvist spel”, ett tecken på att ADAs pris inte är övervärderat. Bennet Lagt till:

ADA rör sig i sidled i 6 veckor berättar för mig att marknaden inte alls tror att den är övervärderad. Jag köper inte marknader som går vertikalt. Jag köper marknader som nyligen gick vertikalt och sedan dess har gått i sidled i över en månad. Det är ett recept för nästa etapp högre.

I slutet av månaden kunde ADA rikta sig till $ 2, vilket framgår av diagrammet nedan, och sedan kunna gå till ett högre pris på $ 3 under de kommande månaderna.

Cardano ADA ADAUSDT
Källa: Justin Bennett

Under tjurkörningen 2017 nådde ADA en topp på $ 1,18 och därför hävdar Bennet att det skulle kunna vara 10 gånger högre än sitt nuvarande pris. Jämförelse av ADA med Bitcoin, sade analytikern att den senare har “aldrig gjort mindre än” en 10x vinst i en hausseartad cykel. Han lade till:

Vi vet att alts går hetare än Bitcoin. Översättning: $ 10 $ ADA är konservativ, och $ 20 – $ 30 skulle inte överraska mig.

Smarta kontraktfunktioner som stängs av på Cardano

Cardanos nästa protokolluppgradering är inställd på att göra den till “den ledande smarta kontraktsplattformen”, enligt Olga Hryniuk från IOG. I en beskrivning av Alonzons färdplan och lansering skrev Hryniuk:

Under hela mars och april har IO Global-teamet gradvis kombinerat Alonzo-reglerna med Cardano-noden och huvudbokskoden (…). Vi förväntar oss att Alonzo-uppgraderingen (hård gaffel) kommer att ske under sensommaren, och vi kommer att meddela ett fast datum i Cardano360-showen i april.

I kryptoutrymmet tror många att Ethereums höga avgifter driver användare mot billigare alternativ. Cardanos plattform lovar detta med högre säkerhet för sina smarta kontrakt och EVM-kompatibilitet.

Om Ethereums konkurrenter, som Binance Coin (BNB), är prestanda någon indikation på vart ADA kan gå, bör investerare vara uppmärksamma på BNB: s rally.

Med en ökning på 70,6% på bara en månad verkar BNB vara knuten till att krossa allt motstånd och fortsätta att göra rekordhöga toppar. Det återstår att se om ADA kommer att följa och ta en plats bland DeFi-jättar.

Source link

Related posts

Coinbase COIN debuterar till en blodig bitcoin, men tjurig struktur kvarstår

Bitcoinguide

Bloomberg Chief Analyst säger att Bitcoin skulle kunna ”marschera till $ 100.000” härifrån

Bitcoinguide

Sydkoreanska polisen Raid Crypto Exchange påstås involverad i ett marknadsföringsbedrägeri på 214 miljoner dollar – Bitcoin News

Bitcoinguide