Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Värdenätets binära optioner på Qtum Blockchain upplevde 200 gånger tillväxt i DeFi


Decentraliserad ekonomi upphör aldrig att förvåna sig med rekord eftersom fler plattformar får framgång inom detta område. Den decentraliserade binära optioner plattform och utbyte Värdenätverk gick in i DeFi-området och fick oöverträffad framgång på två dagar.

Reimagined med hjälp av blockchain-teknik verkar binära alternativ bli en no-brainer för nya användare. MVP-produkten på Qtum blockchain presenterades av VN-teamet. Den här nyheten har utlöst en aldrig tidigare skådad tillväxt i VNTW-token-handelsvolymen på bara en dag – som den är stal showen på Uniswap! VNTW växelkurs växte mer än 200 gånger: från $ 0,011 till $ 2,3.

Den andra chansen kan göra hela skillnaden, eftersom den senaste framgången med Value Networks-projektet visar. Ursprungligen startade 2018 av Artem Levin, har VN ursprungligen skapats som den kryptobaserade låneplattformen på smarta Ethereum-kontrakt. Efter att ha insett potentialen i det framväxande DeFi-området startades projektet om i september 2020 och med en ny utvecklingsvektor lyckades det äntligen fånga kryptovalutapublikens uppmärksamhet.

Value Network tillhandahåller decentraliserade binära optioner, P2P-vadslagning och prisorakler. Teamet syftar till att lösa de viktigaste frågorna på marknaden för binära optioner. Genom att satsa mot varandra på Ethereum blockchain låter de användare tävla medan det inte är någon intressekonflikt involverad till skillnad från 99% av fiat-plattformarna. Dessutom är UI-gränssnitten utvecklade på ett speciellt sätt för att ge en engagerande användarresa, vilket resulterar i en annan upplevelse jämfört med andra befintliga blockchain-förutsägelsemarknadsplattformar. Användare kan också se hur deras spel förändras i pris beroende på möjligheten till resultatet och ersätta sina spel när som helst mot en extra avgift.

VNTW-token är kärnan i Value Network-plattformen som spelar en kritisk roll i ekosystemet. Det ger åtkomst till de exklusiva marknaderna, vilket sänker provisionen på affären. Token är avgörande för att skapa de nya marknaderna, satsa och hjälpa till att säkra en förflyttning av affären före tidpunkten. Dessutom erbjuder Value Network reklammöjligheter på plattformen. Listat på Uniswap i början av januari, tillåter användare att delta i 6 par, alla med likviditetsbelöningsprogram.

Går framåt

Value Networks team är mycket glada över framtiden för sin plattform. Samtidigt som de är hausse på decentraliserade försäkringar är de också glada över implementeringen av DAO-mekanik för projektets samhälle samt att utforska potentiella användningsfall för mycket populära NFT: er.

Whitelabel-lösningen och blockkedjebaserade referenssystem planeras i början av 2021, vilket ökar användarnas införande det kommande året.

De ny färdplan kommer att genomföras i direkt samarbete med Qtum. På Value Network köper användare alternativ som är beroende av priset på de underliggande tillgångsparen och vinner medel från sin motpart i händelse av en lyckad satsning. Till exempel – på grund av den nuvarande marknadssituationen är det möjligt att satsa och vinna upp till 35%.

Dessutom kommer projektsamhället att kunna handla dessa alternativ fram och tillbaka före utgången. Value Network-handlare kan till och med skapa sina egna marknader genom att sätta in VNTW – de inhemska plattformarnas token och underlätta handel, vilket gör en förutsägelsemarknad som erbjuder nya derivat korrelerade med kryptopriser.

Slutligen är den välbehövliga mobilversionen av applikationen också på väg och ryktas att den ska implementeras inom en snar framtid.Source link

Related posts

PancakeSwap godkänner bränning för CAKE Varför det kan vara bullrigt

Bitcoinguide

VICTORIA VR skapar en levande, andande VR-metavers på Blockchain

Bitcoinguide

Ethereum förblir starkt, varför ETH snart kan testa 2000 dollar

Bitcoinguide