Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Value DeFi integrerar RenVM för att få BTC och ZEC till Binance Smart Chain »CryptoNinjas


Ren, ett öppet protokoll som möjliggör förflyttning av värde mellan blockkedjor, tillkännagav idag sitt senaste partnerskap med Value DeFi, en AMM byggd på Ethereum och Binance Smart Chain med integrerad DEX-aggregator. Value DeFi lanserades ursprungligen på Ethereum mainnet i augusti 2020 och utvidgades till Binance Smart Chain (BSC) mainnet i februari 2021.

Detta samarbete ger ett antal förstagångar för RenVM, Value DeFi och Binance Smart Chain-ekosystemet inklusive:

  1. Första integrerade RenVM-integration på Binance Smart Chain (BSC).
  2. Första Zcash-stallbytespool någonsin (renZEC <-> ZEC-B).
  3. Tredje renBTC stableswap-poolen på Binance Smart Chain.
  4. Yield Farming ZEC och BTC vPegSwap Pools, första renZEC-programmet för likviditetsbrytning.

”Vår allra första integrerade RenVM-integration på BSC möjliggör en sömlös UX för insättning och uttag av BTC och ZEC direkt på Value DeFi-plattformen. Vi har sett att denna typ av integration driver större nytta för alla inblandade parter, så vi kunde inte vara mer glada över att vara banbrytande med Value DeFi-teamet. ”
– Ren-teamet

ZCash Stableswap Pool (renZEC <-> ZEC-B)

Den första ZEC-stallbytespoolen i historien är nu live på BSC. Det gör det möjligt för användare att handla renZEC till ZEC-B med mycket låg glidning, tillsammans med att ZEC-innehavare får möjlighet att tjäna en avkastning på sina tillgångar med liten risk för permanent förlust. Dessutom är denna poolmodell en grundkomponent för valv och alla andra sätt att använda DeFi-produkter.

  • Handla renZEC och ZEC-B här.
  • Sätt in riktig ZEC, $ renZEC eller ZEC-B och tjäna avkastning här.

Bitcoin Stableswap Pool (renBTC <-> BTCB)

För att ytterligare starta upp BTC på BSC har Value DeFi-teamet lanserat en renBTC <-> BTCB stallbytespool. Detta har alla attribut som behövs för att starta likviditeten i BSC-ekosystemet eftersom det är en grundkomponent för valv och alla andra sätt att DeFi-produkter.

  • Handla renBTC och BTCB här.
  • Sätt in riktiga BTC, renBTC eller BTCB och tjäna avkastning här.

Avkastningsodling (renZEC / ZEC-B och renBTC / BTCB vPegSwap Pools)

För att ytterligare stimulera båda dessa pooler har Value DeFi lanserat ett ZEC- och BTC Yield Farming-program. De som tillhandahåller likviditet tjänar både handelsavgifter, samt extra avkastning i ZEC och BTC under avkastningskampanjen.

Den 27 april klockan 8:00 UTC får renBTC / BTCB vPegSwap-poolen 1x vBSWAP-utsläpp, vilket är ungefär 15 000 USD dagligen för incitament, med 50% låst belöning och intjänad i 3 månader i 3 månader. RenZEC / ZEC-B vPegSwap-poolen får 0,1x utsläpp som ett incitament och distribuerad pro-rata utan låsbelöning.Source link

Related posts

Anledningar att investera i ädla metaller 2021

Bitcoinguide

Första reglerade japanska‌ yen stablecoin GYEN noterad på kryptobörs Liquid »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Streamr flyttar DATA token-ramverk till xDai sidokedja »CryptoNinjas

Bitcoinguide