Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Valar flyttar över 4 miljarder dollar i BTC under söndagens marknaden Carnage, 150 Bitcoin från 2010 tillbringade – Bitcoin News


Efter att bitcoin och en myriad av andra kryptotillgångar tumlade i värde på söndagen ägde rum ett antal betydande valrörelser. Under morgonhandelssessionerna på söndag (EST) överförde en gruvarbetare i gamla skolor tre decennier gamla myntbaserade belöningar med 150 bitcoin värt mer än 8,5 miljoner dollar. Senare på kvällen, strax före övergången till söndag, resulterade två större valtransaktioner som härrör från Binance till tre nya massiva plånböcker. En plånbok innehåller 58 000 bitcoin i värde över 3,3 miljarder dollar med dagens valutakurser.

Över 4 miljarder dollar i Bitcoin flyttade igår

Igår den 18 april 2021 fångade Bitcoin.com News tillsammans med Btcparser.com och teammedlemmar från Telegram-kanalen Goldfoundinsh * ett antal intressanta onchain-transaktioner dyker upp på vår radar. Detta var fem dagar efter att Goldfoundinsh * t och Bitcoin.com News forskare upptäckte mer än 12k i BTC från Bitfinex-hacket 2016 som överfördes till ett antal okända plånböcker. Den dagen berörde bitcoin (BTC) en rekordhög nivå vid tre tillfällen och berörde en slutlig ATH på $ 64 895 per enhet den 14 april 2021.

På söndagen den 18 april sjönk BTC-priserna till en lägsta av $ 51 541 per enhet efter den massiva nedgången i SHA256-hashrat och rykten om att det amerikanska finansdepartementet påstås slå ner på kryptoindustrin. Under söndagens handelssessioner ägde rum ett antal valrörelser och till och med sovande bitcoinöverföringar.

Valar flyttar över 4 miljarder dollar i BTC under söndagens marknads Carnage, 150 Bitcoin från 2010 tillbringade

En beröring efter 23:00 (EST), två transaktioner som behandlades i blockhöjd 679.739 och 679.743 förvandlades till tre nya valadresser. Bitcoin-adressmärkning visar att medlen härstammar från den populära kryptobörsen Binance, och det antas att de nyskapade adresserna är nya kalla plånböcker.

En medlem av Goldfoundinsh * t-teamet diskuterade situationen med Bitcoin.com News. ”Det här är de första och andra valrörelserna som träffade radarna på vår Btcparser2 igår kväll. Resultatet av två transaktioner var tre nya plånböcker:

  • 3LQeSjqS5aXJVCDGSHPR88QvjheTwrhP8N +58 814 BTC – Troligtvis är detta en ny kall Binance-plånbok
  • 3ByPaZmzANfV1sMALVU8zdorPUHEbkZZi +20 498 BTC
  • 3LYJfcfHPXYJreMsASk2jkn69LWEYKzexb +11000 BTC

Det är okänt om denna överföring var en omorganisation av Binance-plånböcker eller en över-the-counter-affär på gång. “När allt kommer omkring vet vi inte vem de slutliga ägarna till de nya plånböckerna med tusentals bitcoins är”, konstaterade en Goldfoundinsh * t-teammedlem. “Överraskande nog är datumet för en sådan stor omorganisation (trots allt har 68 000 av den BTC inte berörts sedan augusti förra året) och gårdagens betydande rutin för bitcoinpriset sammanfaller,” tillade forskaren.

8,5 miljoner dollar i Bitcoin från 2010 tillbringat efter att ha varit i tomgång i över tio år

Dessutom överfördes 150 bitcoin från 2010 efter att priset på BTC gled några timmar tidigare. Alla 150 BTC värda 8,5 miljoner dollar idag, brytades den 13 juli 2010, och det bryts sannolikt av samma enhet. Den första myntbaserade belöningen spenderades på blockhöjd 679.688 och sedan tillbringades ytterligare två myntbaserade belöningar från 2010 på blockhöjd 679.692, allt från samma dag. April har inte sett många 2010-överföringar av myntbaserade belöningar till skillnad från de senaste strängutgifterna på 20 blockbelöningar vid olika tillfällen.

Valar flyttar över 4 miljarder dollar i BTC under söndagens marknads Carnage, 150 Bitcoin från 2010 tillbringade

Den sista årtiondet gamla myntbaserade belöningen från det året överfördes den 10 april 2021, strax före BTC: s ATH fyra dagar senare. Det gjordes också en förbrukning av samma kaliber från 2010 tillbringade dagen innan den 9 april. Den sista gången som megavalen, som spenderar 20 blockbelöningar åt gången, överförde mynt var 23 mars 2021. Valen verkar vara hoppar ut i april eller det är möjligt att det har avslutat överföringen av mer än 10 000 BTC från 2010. Oavsett fallet flyttar bitcoinvalar och stora kryptofiskar stora mängder BTC eftersom priserna har varit högre än någonsin tidigare.

Vad tycker du om den massiva valrörelsen igår från Binance och 2010-belöningen för myntbasen? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

2010, 2010 mynt, Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoinbelöningar, Bitcoin Whales, BTC-belöningar, BTC Whales, Btcparser.com, Coinbase-belöningar, Crypto-marknader, Goldfoundinsh * t-team, hashratfall, Market Carnage, transaktioner, Whale Movements, Valar

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Btcparser.com, Holyroger.com, Goldfoundinsh * t team,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Mexikanska företag är villiga att gå med i Bitcoin Bandwagon i Takeslas investering, säger expert – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Fransk lagstiftare undertecknar framställning för att tillåta centralbanken att köpa och hålla Bitcoin – reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Kuban förväntar sig att antalet Bitcoin Hodlers kommer att fördubblas, men Ban Fears är fortfarande kvar

Bitcoinguide