Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Vad lagar Sushiswap? Hållare förbereder sig för uppåtgående rörelse


Decentraliserat utbyte Sushiswap har inte släpat efter Uniswap Labs v3-tillkännagivande. I ett officiellt inlägg har de introducerat nya produkter som heter BentoBox och Kashi Lending. Nu har användare av plattformen ett nytt verktyg för att maximera sina intäkter:

BentoBox är ett valv som fungerar som en decentraliserad “App Store” där du kan sätta in tillgångar inom för att aktivera andra Dapps. Vi är glada att meddela att Kashi är vår första Dapp inom BentoBox, en marginalhandelsplattform som drivs av dess utlåningsprotokoll, vilket gör det möjligt för användare att skapa utlåningstokenpar av ett brett spektrum av hur de än uppfattar kan optimera avkastningen.

BentoBox tillåter sina användare att generera vinster från flash-lån och andra strategier som bygger på produkten, enligt utgåvan. Kashi kommer att vara det instrument som gör det möjligt att använda tokens lagrade i BentoBox:

för utlåning, upplåning och viktigast av allt, hävstångshandelstransaktioner med ett klick.

Detta tillkännagivande sammanfaller med data som delas av analytikern Ali Martinez och registrerar en ökning av utvecklingsaktiviteten relaterad till Sushiswap under den senaste veckan. Som framgår av bilden nedan har utvecklingsaktiviteten ökat sedan början av mars tills den nådde en topp den 13: e denna månad.

Samtidigt har analytikern angett ett distributionsschema för SUSHI-innehavare indikerar att “insiders kan förbereda sig för en hausseartad impuls”. Under de senaste två dagarna har adresser som har SUSHI-token vuxit med 8,10% från 10 000 till 100 000.

I väntan på en möjlig tjurkörning har 15 nya “medelstora” valar tagit ställning i SUSHI sedan den 24 mars. Som ett resultat har köppressen på SUSHI visat en betydande ökning. Dessa investerare verkar vara övertygade om att SUSHIs pris kommer att förlänga sitt rally de närmaste dagarna.

Sushiswap (SUSHI) överträffar UNI

Under den sista dagen, enligt DeFi Pulse-data, har Sushiswap haft en ökning på 0,64% av det totala värdet låst (TVL) för att ranka 6: e i topp 10 DeFi-protokollen. Däremot har Uniswap haft en tillväxt på 3,40% under samma period.

Styrningstoken SUSHI har dock sett en högre tillväxt under de senaste 24 timmarna med vinster på 12,3%. På veckodiagrammet ligger förlusterna fortfarande på 16,6%, men på månadsdiagrammet är vinsterna 12,4%.

SUSHI på en hausseartad bana i 24-timmarsdiagrammet. Källa: SUSHIUSDT Tradingview

UNI visar vinster på 4,7% den sista dagen och handlas till 28,42 $. På kort sikt kan SUSHI-innehavare fortfarande möta betydande motstånd. IntoTheBlock’s Global In / Out of the Money-mått indikerar att cirka 5 200 riktningar köpte 87 miljoner SUSHI i det höga $ 10-intervallet. Dessa investerare kan ta vinst på nuvarande nivåer.

Sushiswap SUSHI
Källa: IntoTheBlockSource link

Related posts

Bitcoin förbereder sig för nästa drag: Var är 100 SMA, den viktigaste BTC-nivån?

Bitcoinguide

Ethereum kämpar under 1700 dollar, varför ETH kan påskynda förluster

Bitcoinguide

Crypto Exchange FTX på gränsen till vinnande namngivningsrättigheter för Miami Heat Arena – Börser Bitcoin News

Bitcoinguide