Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Vad är studentmynt och varför det redan samlat in över 28 miljoner dollar – Sponsrade Bitcoin News


Studentmynt är en plattform som gör det möjligt för användare att enkelt designa, skapa och hantera personliga, företags-, NFT- och DeFi-tokens. Startplattan för projektet samlade redan över 28 miljoner dollar och försäljningen kommer att avslutas den 30 april 2021.

Vad är studentmynt?

De Studentmynt projektet är ett exempel på hur blockchain-teknik, icke-fungibla tokens och decentraliserad finansiering kan revolutionera världen på så många sätt. Det erbjuder en kryptoplattform som gör det möjligt för användare att enkelt designa, skapa och hantera personliga, start-, NFT- och DeFi-tokens. Förutom token-skapandeterminalen skapade utvecklarna också en plånbok med stöd och arbetar med en börs där användare kan byta mynt och tokens.

Den mest banbrytande idén bakom Studentmynt är att ge studenterna möjlighet att utfärda sina egna individuella tokens som människor kan köpa för att investera i sin utbildning och därmed finansiera de stigande undervisningskostnaderna. I det här fallet kommer investerarna i sin tur att få en procentandel av den framtida inkomsten av studentens karriär.

Student Coin föddes som en idé att skapa en pedagogisk symbol för en studentinvesterarklubb vid Kozminski University i Warszawa 2018. Projektet visade sig vara populärt och spetsade snabbt bland studenterna och teamet bestämde sig för att utöka det till andra institutioner över hela landet. Därifrån fortsatte Student Coin att sprida sig globalt, med studenter från de mest framstående världsuniversiteten som Harvard, London School of Economics och NYU, som snabbt nådde över 500 internationella skolor idag. Detta fick utvecklarna att utforma ett helt ekosystem som gör det möjligt för varje organisation, studentklubb, företag eller en individ att starta en token och enkelt hantera den.

Investera i framtiden för utbildning av finansiering

Det starka teamet bakom Studentmynt är öppet för allmänheten och består av 44 personer från 12 länder. Grundaren och VD, Wojciech Podobas, är den författare till två böcker: “Cryptocurrency Encyclopedia: den omfattande guiden genom de 100 viktigaste kryptovalutorna” och “Advanced Technical Analysis The Complex Technical Analysis of Asset”. Den imponerande rådgivningsnämnden för studenter består av doktorer, universitetsprofessorer och entreprenörer, och den är också transparent för allmänheten på projektets webbplats.

STC är verktygstoken som driver hela Student Coin-ekosystemet och referensvalutan för alla tokens i nätverket. Genom att ha STC håller investeraren en del av varje symbol som någonsin skapats med plattformen. För att få tag på några STC-tokens, gå till Startmynt för studentmynt, tillgänglig till 30 april. Startplattan samlade redan över 28 miljoner dollar i STC-tokens och slutförde över 109 faser.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin träffar 50 000 dollar för första gången i historien – och sedan dumpar

Bitcoinguide

XRP träffar flera veckor högt som fokusförskjutningar på Tit-for-Tat-rättegång mot SEC

Bitcoinguide

Varför tidigare OCC-chef tycker att Bitcoin är starkare än US-dollar

Bitcoinguide