Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

USA: s president Biden strävar efter mer stimulans, en miljon plus-up-betalningar går ut den här veckan – Economics Bitcoin News


Amerikanska politiker pratar om stimulans igen för att stärka amerikanska jobb och president Joe Bidens infrastrukturplan. I slutet av förra veckan förklarade Vita husets presssekreterare Jen Psaki att Biden skulle träffa tvåpartis kongressmedlemmar på måndag för att driva på hans förslag. Enligt rapporter kan Bidens föreslagna plan vara en touch mindre än de beräknade 2,25 biljoner dollar.

Biden föreslår en minskning av $ 2,25 biljoner ‘Build Back a Better America’ infrastrukturförslag

Den amerikanska regeringen talar om att skapa mer stimulans för att ge arbetstillfällen och ”bygga upp ett bättre” Amerika. Förra fredagen, fick pressen besked att Joe Biden skulle träffa tvåpartis kongressmedlemmar för att sälja sitt infrastrukturförslag. Det noterades att kongressen skulle gå tillbaka till DC och Biden skulle berätta allt om sin plan för att fixa vägar, allmännyttiga bostäder, transporter och kommunikationer.

Under mötet med tvåpartikollegor förklarade Biden att han var “beredd att förhandla” och konstaterade till och med att de beräknade 2,25 biljoner dollar kunde vara mindre. ”Jag tror att alla erkänner att vi behöver en betydande ökning av infrastrukturen det kommer att komma ner till vad vi kallar infrastruktur, sa Biden vid den tiden. Dessutom förklarade Biden att Vita huset publicerade “stat-för-stat faktablad” som förklara all infrastruktur som skulle kunna fixas med denna nya stimulans.

Vita husets presssekreterare Jen Psaki förklarade att de visade uppgifterna “lägger fram den kritiska nödvändigheten” när det gäller presidentens förslag. Under tiden har amerikaner börjat spendera sina senaste $ 1400 Covid-stimulanskontroller för att betala för nödvändigheter, enligt en nyligen publicerad Bankrate.com-studie. Enligt undersökning45% av amerikanska medborgare har använt medlen för att betala månatliga utgifter. 28% av de tillfrågade sa att de skulle spara stimulansen och 32% avsåg att betala ned skulder.

Bitcoin.com News rapporterade nyligen om Mizuho Bank och Harris Poll-data som visar antalet amerikaner som är villiga att spendera sina stimulansbetalningar på bitcoin och andra kryptotillgångar.

Goldman Sachs förväntar sig att Biden drar 3,3 biljoner dollar i den amerikanska ekonomin

Dessutom får vissa människor det “Plus-up” -betalningar, vilket innebär att stimulansfinansiering skickas till personer som inte fick stimulansbetalningar före de senaste betalningarna. Två typer av amerikaner kan göra nedskärningarna för “plus-up” -betalningarna, människor som förlorade stora mängder inkomst från 2019 till 2020 och medborgare som lade till en ny beroende 2020. Amerikanska banker som Goldman Sachs förväntar sig samtidigt det senaste stimulansförslaget Biden föreslår nu och ännu mer stimulansplaner att överstiga 2,25 biljoner dollar.

Enligt en anteckning från Goldman Sachs Group Inc.-analytiker, tror teamet att Biden kommer att få kongressen att passera cirka 3,3 biljoner dollar totalt. “Vi förväntar oss att kongressen kommer att klara det mesta av dessa utgifter senare i år, inklusive nästan alla de” hårda infrastruktur “-utgifter som president Biden föreslår, liksom de flesta av forsknings-, tillverknings- och” gröna “incitament,” Alec Phillips, en Goldman analytiker, skrev i en anteckning söndag.

Men inte hela företagsamerika är nöjd med Bidens stimulansidé och många ser att infrastrukturplanens skattehöjningar krossar amerikanska företag. Business Roundtable inledde nyligen en kampanj på flera miljoner dollar mot president Bidens skattehöjningar som nämns i stimulansutkastet på 2,25 biljoner dollar för jobb och infrastruktur.

Vad tycker du om de senaste diskussionerna om den föreslagna stimulansplanen på 2,25 biljoner dollar för infrastruktur? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

$ 1400 stimulans, Bidens stimulans, Business Roundtable, kommunikation, ekonomi, fixa vägar, Goldman Sachs, infrastruktur, Jen Psaki, Joe Biden, mer stimulans, Betalningar, Allmänna bostäder, stimulans, Transport

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Spaniens nationella domstol undersöker det påstådda Ponzi-kryptosystemet Arbistar – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Bloomberg Chief Analyst säger att Bitcoin skulle kunna ”marschera till $ 100.000” härifrån

Bitcoinguide

Varför Bitcoin-priset är anpassat för ytterligare en lyft till nya ATH

Bitcoinguide