Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

USA: s husrepresentant Ro Khanna Lauds BTC Vilket ‘inte kan avvärderas’ – kräver mindre kolintensiv gruvdrift – Ekonomi Bitcoin News


Efter Elizabeth Warren, den amerikanska senatorn för Massachusetts, kallade bitcoin en spekulativ tillgång, Ro Khanna, USA: s husrepresentant för Kalifornien, har talat för kryptotillgången. I sitt Twitter-uttalande säger Khanna att “bitcoin precis som digitalt guld inte kan devalveras.”

USA: s husrepresentant Ro Khanna Lauds BTC som 'inte kan avvärderas' - efterlyser mindre kolintensiv gruvdrift

Khanna lovordar också kryptotillgångens decentralisering, ett attribut som han säger “främjar transnationellt utbyte samtidigt som det ger en kontroll mot ekonomisk missförvaltning.”

Medvetenhet om bekymmerna

I sina senaste kommentarer om kryptotillgången sa Warren att hon instämde med USA: s finansminister Janet Yellens påstående att BTC är en spekulativ tillgång. Vidare, i lite uppenbara råd till kryptovalutainvesterare, varnar Warren att detta “kommer att sluta dåligt.” För sin del säger Yellen att BTC är extremt ineffektivt på grund av kryptotillgångens upplevda oproportionerliga energianvändning.

Under tiden, i sin tweet, verkar Khanna vara medveten om de bekymmer som ofta släpps av motståndare till den ledande kryptotillgången. Khanna sa:

”Låt oss vårda det men skydda konsumenterna, förhindra missbruk och investera i mindre kolintensiv gruvdrift. Det borde hända i Amerika. ”

USA: s husrepresentant Ro Khanna Lauds BTC som 'inte kan avvärderas' - efterlyser mindre kolintensiv gruvdrift

Twitter-reaktion

Under tiden, på Twitter, är det inte många som håller med Khannas pro-BTC-kommentarer. I många av deras svar upprepar Twitter-användare de vanliga attackpoängen mot BTC. Till exempel har en användare som kallas augusti lagt till elektroniskt avfall i kryptotillgångens upplevda energiavfall. Användaren twittrade:

“Gfx-kort som vanligtvis används för gruvdrift av krypto köps och kastas mycket snabbare än vad de annars skulle vara i deras typiska användningsfall.”

En annan användare, Forza Manchester City, avfärdar kryptotillgångens decentraliseringsattribut. Användaren hävdar att “decentralisering av bitcoin bara är i teorin.” Enligt den här användaren kommer BTC “med stor sannolikhet alltid att kontrolleras av några stora gruvbassänger.” När det gäller Khannas påstående att kryptotillgångens decentralisering kan utgöra en kontroll mot ekonomisk dålig förvaltning, instämmer användaren inte. Istället hävdar han att BTC-decentralisering bara hjälper till att “förvirra rörelser hos spekulativa aktörer.”

USA: s husrepresentant Ro Khanna Lauds BTC som 'inte kan avvärderas' - efterlyser mindre kolintensiv gruvdrift

Ändå applåderar vissa Twitter-användare Khanna för att försöka göra en verklig förändring istället för att “göra ingenting.”

Vad tycker du om Ro Khannas kommentarer om BTC? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Grayscale lanserar 5 nya Crypto-investeringsprodukter som investerarefterfrågan på kryptovalutor svävar – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur Decentraland erbjuder vinster med digitala fastigheter

Bitcoinguide

‘Bitcoin är det största jailbreak i människans historia’, säger filosof Stefan Molyneux – Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide