Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

USA: s domare beordrar båda parterna från XRP-rättegången att hålla en Discovery Conference – Regulation Bitcoin News


I en ny vridning mot Securities and Exchange Commission (SEC): s kamp mot Ripple Labs har den amerikanska domaren Sarah Netburn uppmanat båda parter att hålla ”en telefonisk upptäcktskonferens tisdagen den 6 april 2021.” Domarens beslut uppmanar parterna att diskutera ett tvångsförslag från Ripples advokater.

Rörelse för att tvinga

Den 15 mars hade advokater som företräder nuvarande VD för Ripple Labs Brad Garlinghouse och Christian Larsen bett domare Netburn att tvinga SEC att ta fram dokument som rör tillsynsmyndighetens rättegång mot fintechföretaget.

I deras motion hävdade Ripples advokater att det var nödvändigt att begära detta domstolsbeslut av tillsynsmyndighetens vägran att framställa de begärda handlingarna. Närmare bestämt hävdar advokaterna att SEC inte hade tillhandahållit “ett enda dokument om bitcoin eller eter – två virtuella valutor som är nära analoga med XRP.”

Vidare hävdar advokaterna i sitt förslag att SEC inte levererar intern dokumentation som rör XRP: s rättsliga status. Advokaterna söker också “alla dokument från tio av de nitton vårdnadshavarna som de tilltalade föreslog.”

XRP-armén reagerar

Under tiden, efter domarens order, berömde några anhängare av Ripple på Twitter domarens beslut som de tror kommer att hjälpa fintech-företagets fall. Till exempel skrev en Twitter-användare som kallas Kingslayer:

Detta skulle vara ett stort steg, eftersom slutligen de interna kommandona för SEC News kommer att avslöjas. Den 6 april blir en dag att se fram emot. Mycket tydlighet kan komma ut.

En annan användare, CNF, frågar: ”Är jag den enda som får en känsla av att både Ripple och SEC har en ganska bra uppfattning om hur fördömande dessa dokument kommer att vara? 8+ år med oändligt antal positioner, vägledning och råd spridna av flera parter utan någon sammanhängande regleringspolicy. ”

Under tiden ber ordern också allmänheten som är intresserad av att lyssna på upptäcktskonferensen att ringa in till ett nummer som “kommer att cirkuleras till parterna före konferensen.”

Vad tycker du om detta domstolsbeslut? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Brandprotokoll för att lista FIRE på BitMax – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin demoniserar guld, säger Skybridge Capitals grundare

Bitcoinguide

Goldman Sachs erbjuder ‘Full Spectrum’ av Bitcoin-investeringar – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide