Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Upptäck hur Crypto-handlare har nytta av att hålla Crypto


Har du lagt märke till vad som händer på kryptomarknaden och undrat om det kanske är dags att börja investera, men undrade samtidigt om de täta upp- och nedgångarna i pris kan göra investeringar i krypto för riskabla? Om detta låter som du kanske du vill utforska kryptostaking, en investeringsstrategi som låter dig få ut mer av dina kryptoinnehav bara genom att hålla din krypto. Staking påverkas inte av de naturliga svängningarna på marknaden så att du kan vinna om marknaden vinner eller förlorar.

Tjäna insatsbelöningar

Crypto staking – grunderna

När det är enklast är insättning som gruvdrift. Liksom guldsatsning till och med tidigare är kryptostaking ett sätt att bygga på det värde som redan finns; men inte i flodbäddar eller i gruvor, med hackor och tunga maskiner, men i krypten som du redan har i din portfölj.

Hur gynnar du då? Staking är en grundläggande del av blockchain-operationer och stöder nätverket för token som bryts. Fördelen eller belöningen som erbjuds av nätverket är en bonus som ges för din investering. Belöningen är dock inte kontant eller guld. Det är en belöning utökad utöver den hållna kryptovalutan. Sätter du ADA? Din belöning är mer ADA. På eToro belönas insättning i automatiska månatliga betalningar beroende på procentavkastningen. I denna mening är kryptostaking mindre som guldbrytning och mer som ett räntebärande sparkonto.

Cardano (ADA) satsning

Cardano (ADA) är ett open-source blockchain-projekt byggt på peer-reviewed forskning. Offentligt och decentraliserat, det stöder smarta kontrakt, och dess kryptovaluta kallas ADA. Lanserades 2017 för att erbjuda en snabb och säker blockchain-plattform, Cardanos Shelley-uppgradering i juli 2020 genomfördes för att förbättra kryptos engagemang för decentralisering och autonomi. Ett annat viktigt inslag i övergången till Shelley-eran, särskilt för ADA-handlare: början på insats för ADA.

Vid första anblicken ser Cardano-staking ut som andra system för kryptovalutor: håll och placera kryptoassets för att hjälpa tokens nätverk och få kompensation för ditt deltagande. Men Cardano är helt annorlunda i en avgörande aspekt: ​​systemet, i ett försök att se till att det finns ett tillräckligt antal nodoperatörer inom sitt område, godkänner inte ensatsning. För att delta i ADA-insatsen måste du alltså välja att skapa och underlätta din egen ADA-insatspool, öppna den för andra medlemsinvesterare som anförtror sina innehav till dig eller gå med i en annan insatspool och delegera dina ADA-tillgångar till deras pool.

Cardano staking utan krångel

Om du bestämmer dig för att köra eller gå med i någon annans insatspool är det inte heller i din framtid – inte heller i ditt bästa intresse – hur kan du dra nytta av att placera Cardano? Genom att handla och hålla din ADA på en plattform som eToro. Pålitlig och säker var eToro en av de första reglerade plattformarna som utökade insatsen för Cardano (ADA).

Med eToros nya insättningstjänst kan du tjäna Cardano-belöningar automatiskt varje månad bara genom att hålla din krypto på eToro. Dina kryptotoken förblir din – hålls i din portfölj som dina andra investeringar – skördar belöningen av att satsa utan att du gör något alls. Utförd helt, säkert och transparent av eToro, din insatta Cardano skördar några av de mest generösa belöningarna på marknaden och utförs med 100% transparens. När du sätter krypto på eToro vet du exakt hur dina månatliga belöningar bestäms.

Börja satsa Cardano på eToro

Sätter TRON på eToro

Cardano är en av två kryptoassets som för närvarande stöds på eToro – den andra är TRON (TRX). “Vi är stolta över att eToro har valt TRON som en av de första tillgångarna som erbjuds på deras nya insättningstjänst,” sa TRONs grundare Justin Sun. “Tjänster som eToros nya insättningstjänst tar komplexiteten och förvirringen ur spelprocessen och gör den tillgänglig för alla.” Som med Cardano erbjuder insättning av TRON användarna möjlighet att skörda månatliga insatsbelöningar bara genom att hålla TRON på eToros handelsplattform.

Börja satsa TRON på eToro

Kolla in eToros hela erbjudande av sömlösa kryptotjänster.

Registrera dig och öppna ett eToro-konto gratis här.

Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd. Ditt kapital är i fara.

Image by PIRO4D from PixabaySource link

Related posts

Paypal för att utvidga sina kryptotjänster till Storbritannien – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum och Bitcoin ser “Bullish” ut efter att ha motstått “Makroslag”

Bitcoinguide

Bitcoin’s Watershed Moment – Crypto Asset Kommandon en $ 1 biljon marknadsvärde – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide