Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Uppsala Security släpper ny lokal lösning för kryptohot / riskdetektering »CryptoNinjas


Uppsala Security, byggare av Sentinel Protocol, den första Crowdsourced hot intelligence-plattformen som drivs av blockchain-teknik och AI presenterade nyligen lanseringen av TOMS, en produkt som skapats för att möta den ökade efterfrågan på lokala lösningar som är utformade för att möta de senaste och strängaste lagkraven inom kryptovalutautrymmet.

I likhet med andra verktyg i Uppsala Security-produktpaketet utnyttjar Threat Reputation Database On-premise Management System (TOMS), som dess ryggrad, Threat Reputation Database (TRDB), en decentraliserad databas som lagrar mer än 56 miljoner hotindikatorer.

Threat Intelligence som tillhandahålls av TRDB har en folkmassad arkitektur och gör det möjligt att nå sina verifierade data av sina användare runt om i världen på ett sätt som är nästan i realtid och är väl anpassat till kraven och särdragen hos decentraliserad teknik.

TOMS hjälper till att minimera extern kommunikation och attackytan …

TOMS är en lokal central central databas för digital valuta som lagrar och tillhandahåller data relaterade till plånboksadresser för digital valuta som tillhandahålls av Uppsala Security Threat Reputation Database (TRDB). Denna lösning kan skala för att ge ytterligare data och köras isolerat. Systemet kan vara värd i en organisations säkra nätverk utan att ansluta till externa webbtjänster som gör det möjligt för användare att fråga data relaterade till en kryptovalutaplånbok och dess riskprofil.

TOMS är utformat för att integreras med olika produkter och finansiella applikationer och gör det möjligt för organisationer att proaktivt skydda kryptotillgångar från skadliga hot, stödja konfidentiella utredningar och uppfylla de strängaste regleringsstandarder som kräver att företagsenheter eller statliga organisationer är värd för denna typ av information och lösningar på sina egen nätverksmiljö. Detta gäller särskilt myndigheter, finansinstitut och finansiella programvaruapplikationer som måste uppfylla de strängaste regleringsramarna.

Viktiga funktioner i TOMS:

  • Plattform Agnostiker: TOMS kan integreras med vilken organisation som helst, dess applikationer och tjänster via ett RESTful API.
  • Lokalt databassystem. Möjliggör dynamisk onlineåtkomst till de senaste kollektiva Security Intelligence-data som finns i TRDB utan någon aktiv internetanslutning i en organisations interna datornätverk. Systemet kan vara helt offline eller distribueras med en DMZ för automatisering av nedladdningar av innehåll.
  • Uppdaterad information om hotinformation. Validerade kryptoplånadresser relaterade till penningtvätt, finansiering av terrorism, skadlig kod, nätfiske, bedrägerier och bedrägerier.
Den blockchain-baserade Threat Reputation Database (TRDB) är sambandet mellan ett decentraliserat ekosystem som lagrar information om de senaste cyberhoten.Source link

Related posts

PandaTS samarbetar med Google Cloud och ger AI till dokumentverifiering

Bitcoinguide

Victor Gherbovet blir co-CEO på Admiral Markets Group

Bitcoinguide

Crypto-investeringsplattform Unchained Capital stänger $ 5,5 miljoner finansieringsrunda »CryptoNinjas

Bitcoinguide