Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Unstoppable Domains tillkännager högsta prisförsäljning av ett domännamn NFT som någonsin spelats in »CryptoNinjas


Unstoppable Domains, ett företag som bygger blockchain-domännamn, har meddelat försäljningen av sin “win.crypto” -blockchain-domän NFT för ett rekord på 100 000 USD. Försäljningen – som ägde rum den 3 mars 2021 – står ensam som det dyraste domännamnet NFT som någonsin registrerats.

I linje med den kraftiga tillväxten av NFT-marknaden presenterade Unstoppable Domains sina 94 premium-sport- och spel-NFT för offentlig försäljning, med domännamns-NFT-erbjudanden inklusive “win.crypto”, “baseball.crypto” och “gambling.crypto”. Under de första tre dagarna i mars kunde Unstoppable Domains underlätta den största försäljningen av domännamn NFT i historien med “win.crypto” blockchain-domänen.

“NFT-marknaden upplever oöverträffad tillväxt och uppmärksammar rymden mer,” säger Brad Kam, grundare av Unstoppable Domains. ”Medan de flesta antar att NFT är digital konst, är verkligheten att det finns ett stort antal NFT-användningsfall som inte centrerar kring konst – som domännamn. Domännamns-NFT, ungefär som .com-namn kan fungera som hem för decentraliserade webbplatser, förutom att ersätta komplexa kryptovalutaplånboksadresser med ett läsbart namn.

Efter den framgångsrika försäljningen av premiumsport- och speldomännamnet NFT kommer Unstoppable Domains att presentera en ny serie premiumdomännamn varje vecka, med kategorier som spänner över resor och transport till elektronik och ekonomi. Premiumdomännamn säljs enligt principen först till kvarn.

Rekordförsäljningen av “win.crypto” blockchain-domänen kommer på klackarna av Unstoppable Domains tillkännagivande i februari som gör det möjligt för alla webbläsare att komma åt .crypto-tillägget precis som en .com för att se en decentraliserad webbplats med en enda DNS-inställningsändring.

Hittills har ostoppbara domäner registrerat över 540 000 domännamn.

Källa:
unstoppabledomains.comSource link

Related posts

DeFi avkastningsoptimeringsapp ETHA Lend får säkerhetsrevisionsrapport från Certik »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Bitcoin toppar 16% för att rekordhögt efter att Tesla säger att det investerade 1,5 miljarder dollar i kryptovalutan och kommer att börja acceptera det som betalning

Bitcoinguide

Lympo lanserar sitt LMT-verktygstoken för sport-NFT-samlarobjekt på Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide